Informatie van Overzicht vinden in andere Google-producten

Het overzicht is niet meer beschikbaar, maar je kunt nog wel updates vinden in andere producten en functies van de Google Assistent.

Agenda-afspraken

Je kunt de Google Assistent vragen naar aankomende afspraken in je agenda en alle gedeelde agenda's die je gebruikt. Vraag gewoon 'Hey Google, wat staat er in mijn agenda voor vandaag?' Je kunt ook agenda-updates toevoegen aan een routine om herinneringen voor afspraken te krijgen. Meer informatie over hoe je je agenda gebruikt met de Assistent.

Herinneringen voor verjaardagen

Als je iemands verjaardag toevoegt in de instellingen voor de Assistent, kun je de Google Assistent vragen wanneer hij of zij jarig is en verjaardagsmeldingen voor die persoon ontvangen. Meer informatie over hoe je verjaardagen toevoegt in de Assistent-instellingen.

Sportuitslagen en teaminformatie

Je kunt de Google Assistent vragen om sportupdates zoals de huidige wedstrijduitslagen, toernooistanden en competitiestatistieken.

Weerbericht

Je kunt de Google Assistent op elk moment om het weerbericht vragen. Zeg gewoon 'Hey Google, wat voor weer is het?' Je kunt ook updates toevoegen aan een routine. Meer informatie over hoe je een routine toevoegt of bewerkt.

Boodschappenlijstjes

Je kunt de Google Assistent vragen om een nieuwe lijst te starten of items toe te voegen. Zeg gewoon 'Hey Google, start een boodschappenlijstje' of bekijk meer opdrachten.

Overige gegevens

Met de Assistent kun je nog steeds herinneringen instellen, routines maken en gezinsfuncties beheren.