Konfigurer Google Assistent på høretelefoner

Du kan bruge Google Assistent på høretelefoner, der er tilsluttet en Android-telefon eller -tablet, så du kan få hjælp, når du er på farten.

Vigtigt! Ikke alle Google Assistent-enheder fungerer på samme måde. Kontakt producenten for at få en enhedsspecifik vejledning.

Krav

• Hvis du vil bruge trådløse høretelefoner, skal du have en telefon med:
    • Android 6.0 eller nyere
    • Version 7.0 (eller nyere) af Google-appen
    • Google Play-tjenester
    • 1,5 GB hukommelse
    • En internetforbindelse
    • Trådløse høretelefoner, der er optimeret til Google Assistent
  • Hvis du vil bruge høretelefoner med ledning, skal du have en telefon med:
    • Android 9.0 eller nyere
    • Version 11.24 (eller nyere) af Google-appen
    • Google Play-tjenester
    • 1,5 GB hukommelse
    • En internetforbindelse
    • Høretelefoner med 3,5 mm ledning

Konfigurer dine høretelefoner

Trådløse høretelefoner

Hvis du vil bruge trådløse høretelefoner, skal du parre din telefon med dine høretelefoner via Bluetooth.

1. Sørg for, at din telefon har forbindelse til internettet.
  2. Aktivér Bluetooth.
  3. Tænd dine høretelefoner.
    • Hvis din telefon beder dig om at parre med dine høretelefoner, skal du trykke på Acceptér og springe trin 4-6 over.
  4. På din telefons startskærm skal du åbne appen Indstillinger Indstillinger efterfulgt af Bluetooth-indstillinger.
  5. Tryk på Par ny enhed.
    • Tryk på dine høretelefoner, når de vises under "Tilgængelige enheder", for at oprette forbindelse.
  6. Du får en notifikation, så du kan starte konfigurationen af Google Assistent.
  7. Tryk på Aktivér for at gå i gang.

Tip! Når du har konfigureret Google Assistent på dine høretelefoner, aktiveres Assistent-funktioner for alle aktive Google-konti på din telefon. Når du taler med Google Assistent via dine høretelefoner, bruges din Google-konto til at levere personlige svar, f.eks. vedrørende din kalender eller dine mails. Hvis du vil bruge en anden Google-konto, kan du se, hvordan du ændrer dine indstillinger.

3,5 mm høretelefoner med ledning

Høretelefoner med ledning kræver ikke konfiguration. Hvis du i øjeblikket bruger en anden Assistent-tjeneste, skal du nulstille indstillingerne for Assistent-tjenester for at bruge Google Assistent.
Trin 1: Se, hvilken tjeneste du bruger
  1. Tryk på Mikrofon på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Læg mærke til, hvilken app mikrofonen åbner.
Trin 2: Nulstil appindstillingerne
  1. Hold appen nede på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Tryk på Oplysninger Oplysninger.
  3. Nederst på skærmen skal du trykke på Avanceret efterfulgt af Åbn som standard efterfulgt af Ryd standarder.

Slå Google Assistent til eller fra

Trådløse høretelefoner

Vigtigt! Inden du kan aktivere Google Assistent, skal du først:

• Tænde dine høretelefoner.
  • Oprette forbindelse til internettet på din telefon.
  • Forbinde dine høretelefoner til enheden.

Sådan aktiverer eller deaktiverer du Google Assistent for dine trådløse høretelefoner:

1. Sig "Hey Google, åbn indstillingerne for Assistent" på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Tryk på Enheder og derefter dine høretelefoner.

3,5 mm høretelefoner med ledning

Sådan aktiverer du Google Assistent på hovedtelefoner med ledning:

1. Sig "Hey Google, åbn indstillingerne for Assistent" på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Tryk på Enheder og derefter Høretelefoner med ledning.
  3. Aktivér Få hjælp fra Google.

Start en samtale

Før du går i gang, skal du finde den knap eller det berøringsområde, der skal bruges for at tale med Google Assistent, ved at læse brugervejledningen til dine høretelefoner eller kigge på produktets emballage.

1. Hold knappen eller berøringsområdet nede på dine høretelefoner for at tale med Google Assistent.
    • Tip! Når du aktiverer Google Assistent, afspilles der en tone. Du behøver ikke at vente med at tale, til du hører tonen.
  2. Stil et spørgsmål, eller sig en kommando.
  3. Slip knappen eller berøringsområdet, når du er færdig med at tale.

Tip! Afhængigt af hvilke høretelefoner du bruger, kan du starte og stoppe en samtale på forskellige måder. Få flere oplysninger om, hvilke bevægelser du kan bruge.

Løs problemer med Google Assistent på dine høretelefoner

Når du har forbindelse til en Android-telefon eller -tablet, reagerer Google Assistent og giver dig notifikationer på dine høretelefoner. Hvis Google Assistent ikke fungerer på dine høretelefoner, kan du løse problemet ved at følge denne vejledning.

Løs et problem

Google Assistent reagerer ikke på bevægelser
Hvis Google Assistent ikke reagerer, når du rører dine høretelefoner, skal du følge denne vejledning for at løse problemet.

Trin 1: Sørg for, at dine høretelefoner er tilsluttet din telefon

1. Sig "Hey Google, åbn indstillingerne for Assistent" på din Android-telefon.
  2. Tryk på Enheder og derefter dine høretelefoner.
  3. Tjek, om der står "Tilsluttet" under "Status".
    • Hvis de ikke er tilsluttet, skal du fortsætte til trin 2.

Trin 2: Tjek, at Bluetooth er aktiveret.

1. Stryg nedad fra toppen af skærmen på din Android-telefon.
  2. Sørg for, at Bluetooth er aktiveret.
  3. Hold fingeren nede på Bluetooth .
  4. Sørg for, at du har tilsluttet dine høretelefoner, eller at de er angivet som "Aktive".

Trin 3: Genstart dine høretelefoner

Brug afbryderknappen på dine høretelefoner til at slukke og derefter tænde igen.

Trin 4: Nulstil dine høretelefoner

Hvis du vil gendanne fabriksindstillingerne på dine høretelefoner, kan du læse brugervejledningen eller emballagen til høretelefonerne. Når du har nulstillet dine høretelefoner, skal du konfigurere dine høretelefoner igen.
Google Assistent reagerer ikke på "Hey Google"
Vigtigt! Det er ikke alle høretelefoner, der har Voice Match.

Når du har aktiveret Sig "Hey Google"'" for dine høretelefoner, kan du bruge Voice Match til at tale med Google Assistent. Hvis dine høretelefoner understøtter Voice Match, men Google Assistent ikke reagerer, når du siger "Hey Google", skal du følge denne vejledning.

Trin 1: Tjek, om Google Assistent reagerer på bevægelser

1. Lav en bevægelse for at tjekke, om Google Assistent reagerer.
    • Hvis dine høretelefoner har Google Assistent-knappen, kan du prøve at holde den nede.
  2. Hvis Google Assistent ikke reagerer på bevægelser, kan du følge denne vejledning.

Trin 2: Tjek, om "Sig 'Hey Google'" er slået til for dine høretelefoner

1. Sig "Hey Google, åbn indstillingerne for Assistent" på din Android-telefon.
  2. Tryk på Enheder og derefter dine høretelefoner.
  3. Sørg for, at "Sig 'Hey Google'" er aktiveret.

Trin 3: Tjek, om Voice Match fungerer på din telefon

Dine høretelefoner og din telefon har en fælles stemmemodel. Hvis din telefon ikke reagerer på Voice Match, kan du lære Google at genkende din stemme igen.

1. Afbryd forbindelsen mellem dine høretelefoner og din telefon.
  2. Sig "Hey Google" på din telefon.
  3. Hvis Google Assistent ikke reagerer, kan du lære Google at genkende din stemme igen.
Du får ikke notifikationer fra Google Assistent

Trin 1: Tjek, om Google Assistent-notifikationer er aktiveret

1. Sig "Hey Google, åbn indstillingerne for Assistent" på din Android-telefon.
  2. Tryk på Enheder og derefter dine høretelefoner og derefter Oplæsning af notifikationer.
  3. Sørg for, at "Oplæsning af notifikationer" er aktiveret.

Trin 2: Tjek, om du har forbindelse til internettet

Du skal have forbindelse til internettet for at få de fleste notifikationer.

1. Stryg nedad fra toppen af skærmen på din Android-telefon.
  2. Sørg for, at du har forbindelse via Wi-Fi eller mobildata.

Trin 3: Tjek, om "Forstyr ikke" er aktiveret, og lyd fra medier er deaktiveret.

Hvis tilstanden "Forstyr ikke" er slået til, kan du stadig høre de fleste notifikationer, medmindre du har slået medielyde fra.

1. Åbn appen Indstillinger på din Android-telefon.
  2. Tryk på Lyd og vibration og derefter Forstyr ikke og derefter Alarmer og andre afbrydelser.
  3. Sørg for, at "Lyd fra medier" er aktiveret.

Administrer Google Assistent-notifikationer for høretelefoner

På visse høretelefoner, der er forbundet til en Android-telefon eller -tablet, kan Google Assistent underrette dig om beskeder, mails eller kommende kalenderbegivenheder. I nogle besked- eller chatapps kan Google Assistent også læse nye beskeder højt.

Hør en notifikation
  1. På dine høretelefoner skal du trykke på knappen eller berøringsområdet for at bede Google Assistent om at læse notifikationer højt.
  2. Google Assistent læser dine notifikationer højt.
Aktivér eller deaktiver oplæsning af notifikationer
  1. Sig "Hey Google, åbn indstillingerne for Assistent" på din Android-telefon eller -tablet, eller gå til Indstillinger for Assistent.
  2. Tryk på Enheder.
  3. Under "Personligt" skal du trykke på dine høretelefoner efterfulgt af Oplæsning af notifikationer.
  4. Aktivér eller deaktiver Oplæsning af notifikationer.
    • Tip! Du kan også deaktivere Oplæsning af notifikationer for bestemte apps.
Aktivér eller deaktiver Forstyr ikke
  • Hvis du ikke vil høre en lyd ved nye notifikationer på din telefon, skal du aktivere Forstyr ikke.
  • Hvis du har deaktiveret Forstyr ikke og stadig ikke hører en lyd ved notifikationer:
    • Sørg for, at der er skruet op for lydstyrken for dine medier.
    • Tjek, om din telefon er sat på lydløs.
Svar på en besked

Når du modtager en ny besked, giver Google Assistent dig mulighed for hurtigt at indtale et svar, der sendes til afsenderen.

1. Når du har fået en ny besked, skal du vente, til du hører en biplyd. Google Assistent sættes på pause i et par sekunder, så du kan starte en bevægelse.
  2. Når du hører biplyden:
  3. Beskeden læses højt af Google Assistent, og du bliver spurgt, om du vil sende den eller redigere den.
Sådan fungerer notifikationer og sprogindstillinger for Google Assistent
Hvis du har konfigureret flere sprog på din telefon og i dine indstillinger, læser Google Assistent dine notifikationer højt på det sprog, de modtages på. Du får den bedste oplevelse ved at angive det samme sprog som dit primære sprog i Assistent og telefonens visningssprog.

Brug bevægelser til at styre Google Assistent på høretelefoner

Du kan tale til Google Assistent ved at holde fingeren nede på din øretelefon. Slip knappen på øretelefonen, når du er færdig med at tale.

Med bevægelser kan du:

• Starte og stoppe en samtale med Google Assistent
  • Besvare og afslutte telefonopkald
  • Afspille medier og sætte dem på pause
  • Høre notifikationer

Bevægelser, du kan bruge

Hvilke bevægelser, du kan bruge, afhænger af, hvilke høretelefoner du bruger. Du kan finde flere oplysninger i enhedens brugervejledning eller på enhedens emballage, eller du kan gå til supportwebsitet for høretelefonernes producent. Du kan finde producentens website via indstillingerne for Google Assistent:

1. Sig "Hey Google, åbn indstillingerne for Assistent" på din Android-telefon eller -tablet, eller gå til Indstillinger for Assistent.
  2. Tryk på Enheder og derefter dine høretelefoner.
  3. Tryk på Hjælp under "Support".

Bevægelser, du kan bruge på høretelefoner med ledning (3,5 mm stik)

Du kan bruge bevægelser på dine høretelefoner med ledning til at stille Google Assistent spørgsmål eller få oplysninger.

Tal med Google Assistent

Hold handlingsknappen nede, indtil du hører en lyd. Slip derefter knappen, og tal.

Få Google Assistent til at læse dine notifikationer højt

Hold handlingsknappen nede, indtil du hører 2 lyde, og slip så knappen.