Tillad personlige resultater på enheder med indbygget Assistent

Nogle Google Assistent-enheder, f.eks. højttalere, smartskærme, smartvækkeure, fjernsyn og Pixel Stand, kan deles med flere brugere. Du kan aktivere personligt indhold på delte enheder, så Google Assistent kan vise indhold, der er relevant for netop dig, eller læse det højt for dig. Google Assistent kan f.eks. vise:

• Resultater fra din Gmail, Google Kalender og Google Fotos
  • Playlister, du har oprettet og markeret som "Privat" på YouTube
  • Personlige playlister, uploads, indhold i din samling eller sange, du har liket, på YouTube Music

Vigtigt! Visse Assistent-funktioner, der leveres af tredjeparter som f.eks. Spotify eller Pandora, styres ikke af indstillingen for personligt indhold.

Ved brug af Pixel Stand kræver nogle apps, at du låser din telefon op, selvom personligt indhold er aktiveret.

Se, hvad der sker, når du aktiverer personligt indhold, i Googles privatlivspolitik.

Slå personligt indhold til eller fra

Vigtigt! Nogle former for personligt indhold er kun tilgængeligt på visse sprog og i visse lande.

Telefoner
  1. På de fleste enheder med indbygget Assistent skal du sige "Hey Google, åbn indstillingerne for Assistent".
  2. Tryk på Tilpasning under "Alle indstillinger".
  3. Aktivér eller deaktiver Personligt indhold.

Se personligt indhold på låseskærmen

På nogle Android-enheder kan du få vist personligt indhold på din låseskærm. Se, hvordan du tillader personligt indhold på låseskærmen på din enhed.

Højttalere, smartskærme, smartvækkeure og fjernsyn

Vigtigt! Personligt indhold er ikke tilgængeligt på andre Chromecast-enheder end Chromecast med Google TV.

Konfigurer personligt indhold i dit hjem

Vigtigt! Hvis du har aktiveret personligt indhold og Voice Match og senere deaktiverer Voice Match, deaktiveres personligt indhold også automatisk. Du kan altid aktivere personligt indhold igen uden Voice Match.

Når du konfigurerer personligt indhold i dit hjem, aktiveres det for alle enheder i hjemmet, og du kan vælge at aktivere det automatisk for alle nye enheder. Du kan til enhver tid deaktivere personligt indhold for en bestemt enhed.

1. Åbn Google Home-appen Google Home på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Nederst på skærmen skal du trykke på Hjem Home efterfulgt af Indstillinger Indstillinger.
  3. Under "Funktioner" skal du trykke på Google Assistent efterfulgt af Personligt indhold.
  4. Rediger indstillingerne for enhederne i dit hjem.

Tip! Du kan også konfigurere personligt indhold, når du konfigurerer Voice Match.

Deaktiver personligt indhold i dit hjem

1. Åbn Google Home-appen Google Home på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Nederst på skærmen skal du trykke på Hjem Home efterfulgt af Indstillinger Indstillinger.
  3. Under "Funktioner" skal du trykke på Google Assistent efterfulgt af Personligt indhold.
  4. Tryk på Deaktiver personligt indhold i dette hjem.

Aktivér eller deaktiver personligt indhold på en enhed

Vigtigt! Du skal aktivere personligt indhold for hjemmet, før du kan aktivere personligt indhold for en enhed.

1. Åbn Google Home-appen Google Home på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Nederst på skærmen skal du trykke på Hjem Home efterfulgt af Indstillinger Indstillinger.
  3. Under "Funktioner" skal du trykke på Google Assistent efterfulgt af Personligt indhold.
  4. Tryk på navnet på din enhed.
    • Sådan aktiverer du personligt indhold: Markér afkrydsningsfeltet ud for enhedens navn.
    • Sådan deaktiverer du personligt indhold: Fjern markeringen i afkrydsningsfeltet ud for enhedens navn.
Google TV
  1. Vælg Indstillinger øverst til højre på Google TV. Du kan også holde fingeren nede på Assistent-knappen på din fjernbetjening og sige "Åbn indstillinger".
  2. Vælg Privatliv og derefter Google Assistent.
  3. Aktivér eller deaktiver Personligt indhold.
Andre delte enheder
  1. På de fleste enheder med indbygget Assistent skal du sige "Hey Google, åbn indstillingerne for Assistent".
  2. Tryk på Enheder efterfulgt af din enhed.
  3. Aktivér eller deaktiver Personligt indhold under "Tilpasning".

Biler

Vigtigt! Du kan ikke bruge Voice Match i biler.

1. Tryk på bilens startskærm.
  2. Gå til dine apps.
  3. Tryk på Indstillinger Indstillinger og derefter Google og derefter Google Assistent.
  4. Aktivér eller deaktiver Tillad personligt indhold.
    • Hvis du vil ændre dine indstillinger, skal du muligvis angive din adgangskode.
Autotilbehør

På noget Google Assistent-autotilbehør, f.eks. Anker Roav Bolt og JBL Link Drive, administreres personligt indhold via indstillingerne for høretelefonerne. Se, hvordan du får personligt indhold på høretelefoner.

Watches

Hvis du har et Fitbit Sense- eller Fitbit Versa 3-ur eller et ur, der kører WearOS:

1. Sig "Hey Google, åbn indstillingerne for Assistent" på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Tryk på Enheder og derefter Personlig og derefter Dit ur.
  3. Aktivér eller deaktiver Personligt indhold.

Skjul personligt indhold

På en smartskærm

Når du aktiverer personligt indhold på din smartskærm, vises resultaterne på din startskærm som notifikationer. Resultaterne omfatter kommende kalenderbegivenheder og anbefalede YouTube-videoer. Alle i nærheden af enheden kan finde, trykke på eller interagere med dem.

Sådan forhindrer du, at personligt indhold vises på startskærmen og som notifikationer:

1. Åbn Google Home-appen Google Home på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Tryk på Hjem Home nederst på skærmen.
  3. Hold fingeren nede på din smartskærm.
  4. Øverst til højre skal du trykke på Enhedsindstillinger Indstillinger efterfulgt af Genkendelse og deling efterfulgt af Genkendelse og tilpasning.
  5. Vælg Vis aldrig automatisk under "Sådan vises personligt indhold".
I bil

Når du deaktiverer personligt indhold, vises indholdet på din bils startskærm. Dette indhold omfatter forslag til destinationer og medier. Alle i bilen kan se, trykke på eller interagere med dem.

Sådan forhindrer du, at personligt indhold vises på startskærmen og som notifikationer:

1. Tryk på bilens startskærm.
  2. Gå til dine apps.
  3. Tryk på Indstillinger Indstillinger og derefter Google og derefter Google Assistent.
  4. Deaktiver Tillad personligt indhold.
På Google TV

Vigtigt! Denne funktion er kun tilgængelig på visse Google TV-enheder i USA.

Du får automatisk vist personligt indhold som f.eks. YouTube-anbefalinger på dit fjernsyns pauseskærm og som notifikationer.

Alle kan se og reagere på personligt indhold. Du kan deaktivere eller administrere personligt indhold i indstillingerne for Assistent på dit fjernsyn, under Indstillinger i Home-appen eller i Assistent-appen.

Sådan forhindrer du, at personligt indhold vises på den aktive låseskærm og som notifikationer:

1. Vælg Indstillinger øverst til højre på Google TV. Du kan også holde fingeren nede på Assistent-knappen på din fjernbetjening og sige "Åbn indstillinger".
  2. Vælg Privatliv og derefter Google Assistent.
  3. Vælg Vis aldrig proaktivt under "Personligt indhold".

Sådan fungerer personligt indhold sammen med andre indstillinger

Google Fotos

Personligt indhold styrer ikke, om du kan vise dine billeder på pauseskærmen på din smartskærm.

Voice Match

Når Voice Match er aktiveret, oplyses dit personlige indhold ikke, hvis Google Assistent ikke kan genkende din stemme. Se, hvordan du bruger Voice Match og personligt indhold.