Muziek en video's afspelen op je tv, speakers of smartdisplay

Je kunt de Google Assistent vragen om muziek, films en radio naar je Smart TV, speakers of smartdisplay te casten.

Opmerking: De talen die je kunt gebruiken, zijn afhankelijk van het apparaat. Meer informatie over welke talen op je apparaat werken

Je kunt bijvoorbeeld zeggen:

• 'Oké Google, speel [naam van nummer] af op de speaker in mijn slaapkamer.'
  • 'Oké Google, speel [tv-programma] af op de tv in mijn keuken.'

Aan de slag

Kies het apparaat dat je gebruikt om verdere instructies te krijgen: