Få daglige væroppdateringer, sitater og mer

Du kan be Google-assistenten på telefonen om å sende deg daglige oppdateringer om det du er interessert i.

Viktig: Enkelte funksjoner er ikke tilgjengelige på alle språk, i alle land eller på alle kompatible Android-enheter.

Abonner på en daglig oppdatering

1. På Android-enheten din trykker og holder du på hjemknappen eller sier «Hey Google».
  2. Si eller skriv inn oppdateringen du vil ha. Her er noen eksempler:
    • Send meg værmeldingen hver dag
    • Send meg et dikt hver dag
    • Send meg et sitat hver dag
    • Send meg en morsom video hver dag
    • Send meg morsomme fakta hver dag
    • Send meg et tips for oppmerksomt nærvær hver dag
  3. Trykk på Ja når du blir spurt om du vil ha denne informasjonen hver dag.
  4. Velg når på dagen du vil ha oppdateringen.

Se de daglige oppdateringene dine

1. På Android-enheten din trykker og holder du på hjemknappen eller sier «Hey Google».
  2. Si eller skriv dette:
    • Se de daglige oppdateringene mine
    • Se abonnementene mine
    • Hva abonnerer jeg på?

Endre eller avbryt daglige oppdateringer

1. På Android-enheten din trykker og holder du på hjemknappen eller sier «Hey Google».
  2. Si eller skriv dette:
    • Se abonnementene mine
    • Hva abonnerer jeg på?
  3. Trykk på et abonnement og så Endre tid eller Avslutt abonnementet.

Daglige oppdateringer virker ikke