Dagelijkse weerberichten, citaten en meer ontvangen

Je kunt de Google Assistent op je telefoon vragen om je dagelijks updates over je interesses te sturen.

Belangrijk: Sommige functies zijn niet voor alle talen, landen of in aanmerking komende Android-apparaten beschikbaar.

Je abonneren op een dagelijkse update

1. Tik op de startknop van je Android-telefoon of -tablet en houd deze vast, of zeg 'Hey Google'.
  2. Zeg of typ de gewenste update, bijvoorbeeld:
    • Stuur me elke dag het weerbericht
    • Stuur me elke dag een gedicht
    • Stuur me elke dag een citaat
    • Stuur me elke dag een grappige video
    • Stuur me elke dag een leuk feitje
    • Stuur me elke dag een mindfulnesstip
  3. Wanneer je wordt gevraagd of je deze info elke dag wilt ontvangen, tik je op Ja.
  4. Kies een tijdstip om je dagelijkse update te ontvangen.

Je dagelijkse updates bekijken

1. Tik op de startknop van je Android-telefoon of -tablet en houd deze vast, of zeg 'Hey Google'.
  2. Zeg of typ:
    • Mijn dagelijkse updates bekijken
    • Mijn abonnementen bekijken
    • Wat zijn mijn abonnementen?

Een dagelijkse update wijzigen of annuleren

1. Tik op de startknop van je Android-telefoon of -tablet en houd deze vast, of zeg 'Hey Google'.
  2. Zeg of typ:
    • Mijn abonnementen bekijken
    • Wat zijn mijn abonnementen?
  3. Tik op een abonnement en dan Tijd wijzigen of Het abonnement opzeggen.

Dagelijkse updates werken niet