Brug Google Assistent til Android (Go-udgaven)

Med Google Assistent Go kan du finde svar på spørgsmål og få hjælp til dine opgaver.

Google Assistent Go kan bruges på enheder med begrænset funktionalitet og med forskellige internethastigheder. Appen (Go-udgaven) er forudinstalleret på Android-enheder.

Vigtigt! Visse funktioner er ikke tilgængelige på alle sprog, i alle lande eller på alle kvalificerede Android-enheder.

Tjek, om du har den nyeste version af appen

1. Gå til siden for Google Assistent Go i Play Butik på din telefon.
  2. Tryk på Opdater. Hvis der står "Installeret", har du allerede den nyeste version.

Start en samtale

1. Gør en af følgende ting på din telefon:
    • Hold knappen Hjem nede.
    • Åbn Google Assistent Go. Assistent
  2. Tryk på mikrofonikonet Mikrofon og derefter sig kommandoen.

Hvad du kan spørge eller bede om

Ring op

Sig en kommando:

• "Ring til [navn på kontakt]."
  • "Ring til [virksomhedsnavn]."
  • "Ring til [telefonnummer]."

Find lokale oplysninger

• Vejret: Hvordan bliver vejret i dag?
  • Mad og drikkevarer: Vis mig pizzeriaer i nærheden.
  • Abningstider: Hvornår åbner Starbucks?
  • Navigation: Rutevejledning til Frederiksberg. Hvordan kommer jeg til den nærmeste café?

Kommuniker

• Opkald: Ring til Niels. Ring 12345678.
  • Sms: Send en sms. Send en sms til Michael.

Planlæg din dag

• Alarmer: Indstil en alarm. Indstil en alarm til klokken 7.00.
  • Timere: Indstil en timer. Indstil en timer til 15 minutter.
  • Kalendere: Opret en kalenderbegivenhed.

Afspil medier

• Videoer: Afspil Lady Gaga. Afspil en sjov video på YouTube. Afspil Bruno Mars på YouTube Music.
  • Styringselementer: Stop. Genoptag. Næste. Forrige.

Spørg Google

• Beregninger: Hvad er 20 % af 80?
  • Ordbog: Hvad betyder "selskabelig"?
  • Kampopdateringer: Hvornår spiller Real Madrid sin næste fodboldkamp?
  • Søgning: Søg efter idéer til sommerferien.
  • Oversættelser: Hvordan siger man "Tak" på fransk?
  • Billedsøgning: Find billeder af killinger.
  • Svar fra nettet: Hvordan fjerner man vinpletter fra et tæppe?

Lad dig underholde

• Underholdning: Fortæl en vittighed. Jeg keder mig.

Du kan få flere idéer ved at stille spørgsmålet "Hvad kan du gøre?" til Google-assistenten.

Slet din aktivitet

Google Assistent gemmer din tidligere aktivitet, så den nemmere kan huske dine interesser og give dig mere personligt tilpassede svar. Du kan til enhver tid se eller slette tidligere aktivitet.

Slet en bestemt aktivitet

1. Åbn Google Assistent Go Assistent på din telefon.
  2. Øverst til højre skal du trykke på Mere Mere efterfulgt af Min aktivitet.
  3. Find den aktivitet, du vil slette.
  4. Øverst til højre skal du trykke på Mere Mere efterfulgt af Slet.

Slet al aktivitet

1. Åbn Google Assistent Go Assistent på din telefon.
  2. Øverst til højre skal du trykke på Mere Mere efterfulgt af Min aktivitet.
  3. Ud for søgefeltet øverst til højre på skærmen skal du trykke på Mere Mere efterfulgt af Slet aktivitet efter.
  4. Vælg Altid under "Slet efter dato".
  5. Tryk på Slet.

Yderligere oplysninger om Google Assistent Go

Google Assistent til Android (Go-udgaven) er ikke den samme app som Google Assistent til almindelige Android-telefoner. Eftersom appen er udviklet til at anvende mindre lagerplads og data, er nogle funktioner ikke tilgængelige, bl.a. påmindelser, kontrolelementer til smartenheder i hjemmet, samt spil og tjenester fra andre virksomheder. Der tilføjes løbende flere funktioner.