Find ud af, hvilken sang der afspilles i nærheden

Vigtigt! Visse funktioner er ikke tilgængelige på alle sprog, i alle lande eller på alle kvalificerede Android-enheder.

Bed Google Assistent om at identificere en sang

1. Hold fingeren på knappen Hjem på din Android-enhed, eller sig "Hey Google".
  2. Spørg "Hvilken sang er det?"
  3. Afspil en sang, eller nyn, fløjt eller syng sangens melodi.
    • Afspil en sang: Google Assistent kan give dig navnet på sangen. Du kan gøre følgende:
      • Dele sangen
      • Se videoen på YouTube
      • Føje sangen til en playliste på YouTube Music YouTube Music-logo
    • Nyn, fløjt eller syng: Google Assistent kan identificere potentielle matches til sangen. Hvis du vil se søgeresultatsiden, skal du vælge et af matchene, og så kan du gøre følgende:
      • Lytte til sangen
      • Læse sangteksten
      • Se musikvideoen

Tip! Google Assistent kan kun identificere sange med sangtekster.

Brug Google-appen til at identificere en sang

1. Åbn Google-appen Google Søgning på din Android-enhed.
  2. I søgefeltet skal du trykke på mikrofonen og derefter Søg efter en sang.
  3. Afspil en sang, eller nyn, fløjt eller syng sangens melodi.

Få at vide, hvilken sang der afspilles (Pixel 2 og nyere)

Du kan få en automatisk notifikation på din låseskærm, hvor du kan se, hvilken sang der afspilles. Se, hvordan du aktiverer Find sangen.