De stem van de Google Assistent kiezen

Je kunt het stemgeluid van de Google Assistent wijzigen. Als je de stem wijzigt, geldt dit voor al je Assistent-apparaten.

Google Assistent op je telefoon of tablet

Belangrijk: Sommige functies zijn niet in alle talen of landen beschikbaar.
  1. Open de Google Assistent-app Google Assistent op je iPhone of iPad.
  2. Tik in de rechterbovenhoek op je profielfoto of initiaal en dan Assistent-stem.
  3. Kies een stem.

Google Assistent op speaker of smartdisplay

Belangrijk: Sommige functies zijn niet in alle talen of landen beschikbaar.
  1. Open de Google Home-app Google Home op je iPhone of iPad.
  2. Tik rechtsboven op je profielfoto of initiaal en dan Assistent-instellingenen dan Assistent-stem.
  3. Kies een stem.