De stem van de Google Assistent kiezen

Je kunt het stemgeluid van de Google Assistent wijzigen. Als je de steminstelling wijzigt, is dit van toepassing op al je Google Assistent-apparaten.

Google Assistent op je telefoon of tablet

Opmerking: Deze functie is voorlopig niet in alle talen beschikbaar.

1. Open de Google Assistent-app Google Assistent op je iPhone of iPad.
  2. Tik in de rechterbovenhoek op je profielfoto of initiaal en dan Assistent en dan Assistentstem.
  3. Kies een stem.

Google Assistent op speaker of smartdisplay

Opmerking: Deze functie is voorlopig niet in alle talen beschikbaar.

1. Open de Google Home-appGoogle Home op je iPhone of iPad.
  2. Tik in de rechterbovenhoek op je profielfoto of initiaal en dan Assistentinstellingen en dan Assistent en dan Assistentstem.
  3. Kies een stem.