Velg hvilke tjenester som skal huske deg

Når du bruker en annen tjeneste enn Google med assistenten, sendes det en unik ID-kode til den aktuelle tjenesten, sånn at den kan huske handlingene og innstillingene dine fra samtaler.

• Hvis du ikke vil at en tjeneste skal huske tidligere handlinger og innstillinger, kan du tilbakestille ID-en din.
  • Hvis du ikke vil at en tjeneste skal huske tidligere eller fremtidige handlinger og innstillinger, kan du hindre tjenesten i å huske deg.

Tilbakestill appen og ID-en din

Slik tilbakestiller du appen og ID-en din

Viktig: Hvis du ikke finner «Tilbakestill», kan du administrere appdataene dine i Min aktivitet.

Google-assistenten på telefoner og nettbrett

1. På Android kan du si «Hey Google, åpne Assistent-innstillingene».
  2. Trykk på Utforsk under «Alle innstillingene».
  3. Trykk på ikonet til venstre for en tjeneste.
  4. Trykk på Tilbakestill nederst.

Google-assistenten på Pixel 4

1. Gå til Assistent-innstillingene på Pixel 4.
    • Du kan også si «Hey Google, åpne Assistent-innstillingene» og så trykke på Se alle Assistent-innstillingene.
  2. Trykk på Utforsk under «Alle innstillingene».
  3. Trykk på ikonet til venstre for en tjeneste.
  4. Trykk på Tilbakestill nederst.

Google-assistenten på høyttalere

1. Åpne Google Home-appen Google Home på Android-enheten din.
  2. Trykk på Bla gjennom Browse .
  3. Trykk på ikonet til venstre for en tjeneste.
  4. Trykk på Tilbakestill appen nederst.
Dette skjer når du tilbakestiller appen og ID-en din

Dette skjer når du tilbakestiller appen og ID-en din

• Hvis du har en konto knyttet til tjenesten, blir den logget av, og tilknytningen fjernes.
  • Tjenesten glemmer deg, slik at du behandles som en ny bruker den neste gangen du bruker tjenesten.
  • Innstillingene dine og den nåværende statusen din for tjenesten tilbakestilles.
  • Hvis du deler en Google Assistent-enhet med andre, får ikke de vite at du har brukt tjenesten.

Dette skjer ikke

• Selv om ID-en tilbakestilles, hindres ikke tjenesten i å huske deg når du er logget på kontoen din for den aktuelle tjenesten på Google-assistenten.
  • Tidligere aktivitet i tjenester slettes ikke fra Google-kontoen din. Finn ut hvordan du sletter aktivitet som er lagret i Google-kontoen din.
  • Den tidligere aktiviteten din, inkludert kjøp, slettes ikke fra appen for tjenesten.

Hindre en tjeneste i å huske deg

Slik hindrer du en tjeneste i å huske deg

Google-assistenten på telefoner og nettbrett

1. På Android kan du si «Hey Google, åpne Assistent-innstillingene».
  2. Trykk på Utforsk under «Alle innstillingene».
  3. Trykk på ikonet til venstre for en tjeneste.
  4. Trykk på Fjern tilknytningen ved toppen av siden.

Google-assistenten på høyttalere

1. Åpne Google Home-appen Google Home på Android-enheten din.
  2. Øverst til høyre trykker du på profilbildet ditt eller forbokstaven din og så Assistent-innstillinger.
  3. Trykk på tjenesten du vil oppdatere, for eksempel Musikk, videoer og bilder og Radio.
  4. Trykk på Fjern tilknytningen under tjenesteleverandøren.

Tips: For å fjerne tilknytningen til en musikktjeneste du har angitt som standardtjenesten, må du først velge en ny standardtjeneste eller Ingen standard.

Dette skjer når du hindrer en tjeneste i å huske deg

Dette skjer når du hindrer en tjeneste i å huske deg

• Tjenesten glemmer deg, slik at du behandles som en ny bruker den neste gangen du bruker tjenesten.
  • Tjenesten husker ikke fremtidige handlinger eller innstillinger.
  • Hvis du deler en Google Assistent-enhet med andre, får ikke de vite at du har brukt tjenesten.

Dette skjer ikke