Vælg, hvilke tjenester der skal huske dig

Når du bruger en tjeneste, der ikke er fra Google, sammen med Google Assistent, sendes der en kode med et unikt id til den pågældende tjeneste, så den kan huske dine handlinger og præferencer under samtaler.

• Hvis du ikke vil have en tjeneste til at huske dine tidligere handlinger og præferencer, skal du nulstille dit id.
  • Hvis du ikke vil have en tjeneste til at huske dine tidligere og fremtidige handlinger og præferencer, kan du bede tjenesten om at stoppe med at huske dig.

Nulstil din app og dit id

Sådan nulstiller du din app og dit id

Vigtigt! Hvis du ikke kan finde "Nulstil", kan du administrere dine appdata under Min aktivitet.

Google Assistent på en telefon eller tablet

1. Sig "Hey Google, åbn indstillingerne for Assistent" på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Tryk på Udforsk under "Alle indstillinger".
  3. Tryk på ikonet til venstre for en tjeneste.
  4. Tryk på Nulstil nederst på skærmen.

Google Assistent på Pixel 4

1. Gå til Indstillinger for Assistent på din Pixel 4.
    • Du kan også sige "Hey Google, åbn indstillingerne for Assistent". Tryk derefter på Se alle indstillinger for Assistent.
  2. Tryk på Udforsk under "Alle indstillinger".
  3. Tryk på ikonet til venstre for en tjeneste.
  4. Tryk på Nulstil nederst på skærmen.

Google Assistent på en højttaler

1. Åbn Google Home-appen Google Home på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Tryk på Gennemse Browse.
  3. Tryk på ikonet til venstre for en tjeneste.
  4. Tryk på Nulstil app nederst.
Følgende sker, når du afviser, at en tjeneste må huske dig

Følgende sker, når du afviser, at en tjeneste må huske dig

• Hvis du har en konto, der er knyttet til tjenesten, bliver den logget ud, og tilknytningen fjernes.
  • Tjenesten glemmer dig, så du registreres som en ny person, næste gang du bruger tjenesten.
  • Dine præferencer og den aktuelle tilstand i tjenesten nulstilles.
  • Hvis du deler en Google Assistent-enhed med andre, ved de ikke, at du har brugt tjenesten.

Følgende sker ikke

• Nulstilling af dit id forhindrer ikke, at tjenesten husker dig, når du er logget ind på din konto i den pågældende tjeneste i Google Assistent.
  • Din tidligere aktivitet i en tjeneste slettes ikke fra din Google-konto. Se, hvordan du sletter aktivitet, der er gemt på din Google-konto.
  • Din tidligere aktivitet, bl.a. køb, slettes ikke fra tjenestens app.

Undgå, at en tjeneste husker dig

Sådan undgår du, at en tjeneste husker dig

Google Assistent på en telefon eller tablet

1. Sig "Hey Google, åbn indstillingerne for Assistent" på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Tryk på Udforsk under "Alle indstillinger".
  3. Tryk på ikonet til venstre for en tjeneste.
  4. Tryk på Fjern tilknytning øverst på skærmen.

Google Assistent på en højttaler

1. Åbn Google Home-appen Google Home på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Øverst til højre skal du trykke på dit profilbillede eller forbogstav og derefter Indstillinger for Assistent.
  3. Tryk på den tjeneste, du vil opdatere, f.eks. Musik, Videoer, Fotos eller Radio.
  4. Tryk på Fjern tilknytning under tjenesteudbyderen.

Tip! Hvis du vil fjerne tilknytningen til en musiktjeneste, der i øjeblikket er angivet som din standardtjeneste, skal du starte med at vælge en ny standardtjeneste eller Ingen standard.

Følgende sker, når du afviser, at en tjeneste må huske dig

Følgende sker, når du afviser, at en tjeneste må huske dig

• Tjenesten glemmer dig, så du registreres som en ny person, næste gang du bruger tjenesten.
  • Tjenesten husker ikke handlinger eller præferencer fremover.
  • Hvis du deler en Google Assistent-enhed med andre, ved de ikke, at du har brugt tjenesten.

Følgende sker ikke