Skift sprog, eller brug flere sprog

Vælg den Google Assistent-enhed, du bruger: Telefon eller tablet

Vigtigt! Visse funktioner er ikke tilgængelige på alle sprog, i alle lande eller på alle kvalificerede Android-enheder.

Skift eller tilføj et sprog

Google Assistent taler til dig på det sprog, du har angivet i dine Android-indstillinger. Du kan ændre eller tilføje et sprog i indstillingerne for Google Assistent.

Hvis sproget på din telefon f.eks. er dansk, og du indstiller sproget i Google Assistent til Engelsk (USA), kan du tale med Google Assistent på dansk og engelsk.

Du kan bruge op til 3 sprog sammen med Google Assistent på din enhed – dit Android-sprog og 2 Assistent-sprog.

1. Hold knappen Hjem nede på din Android-telefon eller -tablet, eller sig "Hey Google".
  2. Tryk på Udforsk og Dit indhold nederst til højre.
  3. Øverst til højre skal du trykke på dit profilbillede eller forbogstav efterfulgt af Indstillinger efterfulgt af Assistent efterfulgt af Sprog.
  4. Vælg et sprog.
    • Du kan ændre dit primære sprog ved at trykke på dit aktuelle sprog.
    • Tryk på Tilføj et sprog for at tilføje et andet sprog.

Du kan tale med Google-assistenten på begge sprog, men du kan ikke bruge en blanding af de to sprog.

Nogle funktioner er ikke tilgængelige på alle sprog. Hvis du vil skifte sprog til bangla, gujarati, kannada, malayalam, marathi, tamil, telugu eller urdu, skal du ændre dit primære sprog til dit foretrukne sprog.

Højttaler

Vigtigt! Visse funktioner er ikke tilgængelige på alle sprog, i alle lande eller på alle kvalificerede Android-enheder.

Skift eller tilføj et sprog

1. Åbn Google Home-appen Google Home på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Øverst til højre skal du trykke på dit profilbillede eller forbogstav efterfulgt af Indstillinger for Assistent efterfulgt af Assistent efterfulgt af Sprog.
  3. Vælg et sprog.
    • Du kan ændre dit primære sprog ved at trykke på dit aktuelle sprog.
    • Tryk på Tilføj et sprog for at tilføje et andet sprog.

Når du har tilføjet et andet sprog, kan du tale med Google-assistenten på et af de valgte sprog, og Google-assistenten svarer dig på det sprog, du brugte til din forespørgsel.

Tip! Hvis alle, der bruger en højttaler, taler forskellige sprog, skal hver bruger konfigurere Voice Match på enheden. På denne måde kan Google-assistenten genkende og svare på den enkelte brugers foretrukne sprog.

Smartskærm

Vigtigt! Nogle funktioner er ikke tilgængelige på alle sprog eller i alle lande.

Skift eller tilføj et sprog

1. Åbn Google Home-appen Google Home på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Øverst til højre skal du trykke på dit profilbillede eller forbogstav efterfulgt af Indstillinger for Assistent efterfulgt af Assistent efterfulgt af Sprog.
  3. Vælg et sprog.
    • Du kan ændre dit primære sprog ved at trykke på dit aktuelle sprog.
    • Tryk på Tilføj et sprog for at tilføje et andet sprog.

Når du har tilføjet et andet sprog, kan du tale med Google-assistenten på et af de valgte sprog, og Google-assistenten svarer dig på det sprog, du brugte til din forespørgsel.

Tip! Hvis alle, der bruger en højttaler, taler forskellige sprog, skal hver bruger konfigurere Voice Match på enheden. På denne måde kan Google-assistenten genkende og svare på den enkelte brugers foretrukne sprog.

Smartvækkeur

Tilgængelige sprog

På smartvækkeure er Google Assistent tilgængelig på dansk, engelsk, fransk, hollandsk, japansk, norsk, spansk, svensk og tysk.

Skift eller tilføj et sprog

1. Åbn Google Home-appen Google Home på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Øverst til højre skal du trykke på dit profilbillede eller forbogstav efterfulgt af Indstillinger for Assistent efterfulgt af Assistent efterfulgt af Sprog.
  3. Tryk på dit aktuelle sprog.
  4. Vælg et nyt sprog.
Høretelefoner

Vigtigt! Visse funktioner er ikke tilgængelige på alle sprog, i alle lande eller på alle kvalificerede Android-enheder.

Skift eller tilføj et sprog

Hvis du vil skifte sproget for Google Assistent på dine høretelefoner, skal du ændre sproget for Google Assistent på din telefon.

Ur

Vigtigt! Visse funktioner er ikke tilgængelige på alle sprog, i alle lande eller på alle kvalificerede Android-enheder.

Vælg sprog

1. Åbn Wear OS-appen på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Under "Indstillinger" skal du trykke på Google Assistent efterfulgt af Indstillinger.
  3. Tryk på Præferencer efterfulgt af Sprog i Google Assistent.
  4. Vælg et sprog.
    • Du kan ændre dit primære sprog ved at trykke på dit aktuelle sprog.
    • Tryk på Tilføj et sprog for at tilføje et andet sprog.

Du kan tale med Google-assistenten på begge sprog, men du kan ikke bruge en blanding af de to sprog.

Tv

I Android TV er Google Assistent tilgængelig på engelsk, fransk, hindi, indonesisk, italiensk, japansk, koreansk, portugisisk (Brasilien), spansk, svensk, tysk og vietnamesisk. Der kommer snart flere sprog.

På Google TV-enheder er Google Assistent tilgængelig på dansk, engelsk, fransk, hindi, hollandsk, italiensk, japansk, kinesisk (traditionelt), koreansk, norsk, portugisisk (Brasilien), spansk, svensk og tysk.

Det er forskelligt, hvilke sprog der er tilgængelige på fjernsyn uden Android TV-operativsystemet. På LG-fjernsyn er Google Assistent tilgængelig på engelsk, fransk, italiensk, japansk, koreansk, portugisisk (Brasilien), spansk og tysk. På alle andre fjernsyn er Google Assistent kun tilgængelig på engelsk.

Bil

Vigtigt! I biler med indbygget Google Assistent kan du angive ét primært sprog. Angiv samme sprog for assistenten som bilens systemsprog. Få flere oplysninger om indbyggede Google-tjenester i din bil.

Google Assistent-funktioner er ikke tilgængelige i alle lande og på alle sprog.

Skift sprog

1. Tryk på bilens startskærm.
  2. Gå til dine apps.
  3. Tryk på Indstillinger Indstillinger og derefter Google og derefter Google Assistent.
  4. Tryk på Sprog.
  5. Vælg et sprog.