Angi betalings- og leveringsinformasjon

Med Google-assistenten kan du angi betalingsopplysninger og leveringsadresse for dagligvarer og andre varer du kjøper.

• Du må bo i USA for å kunne kjøpe varer.
  • Disse betalingsinnstillingene gjelder for alle Google Assistent-enhetene dine.

Slik angir du betalings- og leveringsinformasjon

1. På Android kan du si «Hey Google, åpne Assistent-innstillingene».
  2. Trykk på Deg og så Betalinger.
  3. Trykk på Kom i gang.
  4. Les gjennom vilkårene for bruk og så trykk på Godta.
  5. Følg veiledningen på skjermen for å velge eller legge inn betalingsmåten og leveringsadressen din.
  6. Trykk på Ferdig.

Slå betalinger av eller på

1. På Android kan du si «Hey Google, åpne Assistent-innstillingene».
  2. Gå til «Populære innstillinger», og trykk på Deg og så Betalinger.
  3. Slå Betal via assistenten på eller av.

Godkjenn kjøp med fingeravtrykket, ansiktet eller Voice Match

Trinn 1: Velg om du vil godkjenne kjøp

Når du bruker Google-assistenten for betalinger, kan du bekrefte kjøp med passordet, fingeravtrykket eller ansiktet ditt samt med Voice Match.

1. På Android kan du si «Hey Google, åpne Assistent-innstillingene».
  2. Trykk på Deg og så Betalinger.
  3. Slå på Bekreft hvem du er, før du betaler.

Viktig: Hvis du slår av alternativet for å bekrefte identiteten din før du betaler, kan varer kjøpes uten bekreftelse.

Trinn 2: Velg hvordan du vil godkjenne kjøp

Hvis du ikke bruker fingeravtrykket, ansiktet eller Voice Match, blir du bedt om å godkjenne kjøp med passordet for Google-kontoen din.

1. På Android kan du si «Hey Google, åpne Assistent-innstillingene».
  2. Gå til «Populære innstillinger», og trykk på Deg og så Betalinger.
  3. Velg hvordan du vil bekrefte kjøp.
    • Med fingeravtrykket eller ansiktet ditt: Slå på Bekreft med fingeravtrykket eller ansiktet.
    • Med Voice Match: Slå på Bekreft med Voice Match.

Endre betalings- eller leveringsinformasjonen din

1. På Android kan du si «Hey Google, åpne Assistent-innstillingene».
  2. Gå til «Populære innstillinger», og trykk på Deg og så Betalinger.
  3. Her kan du
    • trykke på Betalingsmåte og velge eller legge til et kort
    • trykke på Leveringsadresse og velge eller legge til en adresse