Angiv betalings- og leveringsoplysninger

Med Google Assistent kan du angive dine betalingsoplysninger og din leveringsadresse til dagligvarer og andre varer, du køber.

• Du skal bo i USA for at foretage køb.
  • Disse betalingsindstillinger gælder for alle dine Google Assistent-enheder.

Sådan angiver du dine betalings- og leveringsoplysninger

1. Sig "Hey Google, åbn indstillingerne for Assistent" på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Tryk på Dig efterfulgt af Betalinger.
  3. Tryk på Kom godt i gang.
  4. Læs servicevilkårene efterfulgt af tryk på Acceptér.
  5. Følg vejledningen på skærmen for at vælge eller angive din betalingsmetode og leveringsadresse.
  6. Tryk på OK.

Slå betalinger til eller fra

1. Sig "Hey Google, åbn indstillingerne for Assistent" på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Under "Populære indstillinger" skal du trykke på Dig efterfulgt af Betalinger.
  3. Slå Betal ved hjælp af din Google-assistent til eller fra.

Godkend køb med dit fingeraftryk, ansigt eller Voice Match

Trin 1: Vælg, om du vil godkende køb

Når du betaler via Google Assistent, kan du bekræfte køb med din adgangskode, dit fingeraftryk, dit ansigt eller Voice Match.

1. Sig "Hey Google, åbn indstillingerne for Assistent" på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Tryk på Dig efterfulgt af Betalinger.
  3. Aktivér Bekræft din identitet, før du betaler.

Vigtigt! Hvis du deaktiverer Bekræft din identitet, før du betaler, kan der foretages betalinger uden godkendelse.

Trin 2: Vælg, hvordan du vil godkende køb

Hvis du ikke bruger dit fingeraftryk, dit ansigt eller Voice Match, bliver du bedt om at godkende køb med adgangskoden til din Google-konto.

1. Sig "Hey Google, åbn indstillingerne for Assistent" på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Under "Populære indstillinger" skal du trykke på Dig efterfulgt af Betalinger.
  3. Vælg, hvordan du vil godkende køb.
    • Med dit fingeraftryk eller ansigt: Aktivér Bekræft med fingeraftryk eller ansigtsgenkendelse.
    • Med Voice Match: Aktivér Bekræft med Voice Match.

Rediger dine betalings- eller leveringsoplysninger

1. Sig "Hey Google, åbn indstillingerne for Assistent" på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Under "Populære indstillinger" skal du trykke på Dig efterfulgt af Betalinger.
  3. Herfra kan du enten:
    • Trykke på Betalingsmetode, og derefter vælge eller tilføje et kort.
    • Trykke på Leveringsadresse og derefter vælge eller tilføje en adresse.