Så här ändrar du smeknamnet:

Du kan ändra namnet Google-assistenten kallar dig.

Redigera smeknamn

1. Öppna Google Assistent-appen Google Assistent på en iPhone eller iPad.
  2. Tryck på Utforska/För dig nere till vänster följt av Mer 더보기 följt av Inställningar följt av Du följt av Smeknamn.
  3. Tryck på smeknamnet.
  4. Gör ändringarna och tryck sedan utanför rutan med smeknamnet.

Ändra hur Google-assistenten uttalar ditt namn

1. Öppna Google Assistent-appen Google Assistent på en iPhone eller iPad.
  2. Tryck på Utforska/För dig nere till vänster följt av Mer 더보기 följt av Inställningar följt av Du följt av Smeknamn.
  3. Du kan göra något av följande:
    • Tryck på Skriv som det uttalas och skriv sedan ditt namn som det låter. Till exempel kan Kerstin skrivas Shashtin.
    • Tryck på Spela in namnet och säg ditt namn.
  4. Tryck på Spela upp om du vill höra hur Google-assistenten uttalar ditt namn.