Så här ändrar du smeknamnet:

Du kan ändra namnet Google-assistenten kallar dig.

Redigera ditt smeknamn

1. På en telefon eller surfplatta med Android säger du ”Hey Google, öppna Assistent-inställningarna”.
  2. Tryck på Grundläggande information följt av Smeknamn följt av Redigera Redigera.
  3. Gör ändringarna.
  4. Tryck på OK.

Ändra hur Google-assistenten uttalar ditt namn

1. På en telefon eller surfplatta med Android säger du ”Hey Google, öppna Assistent-inställningarna”.
  2. Tryck på Grundläggande information följt av Smeknamn följt av Redigera Redigera.
  3. Du kan göra något av följande:
    • Tryck på Skriv som det uttalas och skriv sedan ditt namn som det låter. Till exempel kan Kerstin skrivas Shashtin.
    • Tryck på Spela in eget och säg ditt namn.
  4. Tryck på Spela upp om du vill höra hur Google-assistenten uttalar ditt namn.