Endre kallenavnet ditt

Du kan endre hva Google-assistenten kaller deg.

Endre kallenavnet ditt

1. Åpne Google Assistent-appen Google Assistent på iPhone eller iPad.
  2. Nederst til venstre trykker du på Utforsk og tingene dine etterfulgt av Mer 더보기 etterfulgt av Innstillinger etterfulgt av Deg etterfulgt av Kallenavn.
  3. Trykk på det eksisterende kallenavnet.
  4. Gjør endringene og trykk utenfor kallenavnfeltet.

Endre hvordan Google-assistenten sier navnet ditt

1. Åpne Google Assistent-appen Google Assistent på iPhone eller iPad.
  2. Nederst til venstre trykker du på Utforsk og tingene dine etterfulgt av Mer 더보기 etterfulgt av Innstillinger etterfulgt av Deg etterfulgt av Kallenavn.
  3. Velg mellom disse alternativene:
    • Trykk på Stav det, og stav hvordan navnet ditt høres ut. «John» kan for eksempel staves som «Jånn».
    • Trykk på Spill inn din egen stemme, og si navnet ditt.
  4. For å høre hvordan Google-assistenten sier navnet ditt, trykk på Spill av.