Endre kallenavnet ditt

Du kan endre hva Google-assistenten kaller deg.

Endre kallenavnet ditt

1. På Android kan du si «Hey Google, åpne Assistent-innstillingene».
  2. Trykk på Grunnleggende informasjon og så Kallenavn og så Endre Endre.
  3. Endre det du vil.
  4. Trykk på OK.

Endre hvordan Google-assistenten sier navnet ditt

1. På Android kan du si «Hey Google, åpne Assistent-innstillingene».
  2. Trykk på Grunnleggende informasjon og så Kallenavn og så Endre Endre.
  3. Velg mellom disse alternativene:
    • Trykk på Stav det, og stav deretter hvordan navnet ditt høres ut. «John» kan for eksempel staves som «Jånn».
    • Trykk på Spill inn egen uttale, og si navnet ditt.
  4. For å høre hvordan Google-assistenten sier navnet ditt, trykk på Spill av.