Je bijnaam wijzigen

Je kunt wijzigen welke naam de Google Assistent voor je gebruikt.

Je bijnaam bewerken

1. Open de Google Assistent-app Google Assistent op je iPhone of iPad.
  2. Tik linksonder op 'Ontdekken' en 'Jouw items' en dan Meer 더보기 en dan Instellingen en dan Jij en dan Bijnaam.
  3. Tik op de bestaande bijnaam.
  4. Breng de wijzigingen aan en tik buiten het bijnaamvak.

Wijzigen hoe de Google Assistent je naam uitspreekt

1. Open de Google Assistent-app Google Assistent op je iPhone of iPad.
  2. Tik linksonder op 'Ontdekken' en 'Jouw items' en dan Meer 더보기 en dan Instellingen en dan Jij en dan Bijnaam.
  3. Je hebt de volgende opties:
    • Tik op Spellen en spel het geluid van je naam uit. 'Michael' kan bijvoorbeeld worden gespeld als 'Maikel'.
    • Tik op Je eigen naam opnemen en spreek je naam uit.
  4. Tik op Afspelen om te horen hoe de Google Assistent je naam uitspreekt.