Je bijnaam wijzigen

Je kunt wijzigen welke naam de Google Assistent voor je gebruikt.

Je bijnaam bewerken

1. Zeg 'Hey Google, open de instellingen voor de Assistent' of ga naar de instellingen voor de Assistent op je Android-telefoon of -tablet.
  2. Tik op Jij en dan Algemene informatie en dan Bijnaam en dan Bewerken Bewerken.
  3. Breng de gewenste wijzigingen aan.
  4. Tik op OK.

Wijzigen hoe de Google Assistent je naam uitspreekt

1. Zeg 'Hey Google, open de instellingen voor de Assistent' of ga naar de instellingen voor de Assistent op je Android-telefoon of -tablet.
  2. Tik op Jij en dan Algemene informatie en dan Bijnaam.
  3. Je hebt de volgende opties:
    • Tik op Spellen en spel het geluid van je naam. 'Michael' kan bijvoorbeeld worden gespeld als 'Maikel'.
    • Tik op Je eigen naam opnemen en spreek je naam uit.
  4. Tik op Afspelen om te horen hoe de Google Assistent je naam uitspreekt.