Legg til steder du ofte reiser til

Du kan angi personlige steder og deretter be Google-assistenten om reisetider og trafikkoppdateringer. Hvis du allerede har et personlig sted i Google Maps, finner du det i Innstillinger.

Viktig: Du må bruke Google-assistenten på engelsk og i USA for å angi andre personlige steder enn hjem- og arbeidsstedet ditt.

Legg til, endre eller slett steder

1. Åpne Google Assistent-appen Assistent (iOS) på iPad eller iPhone.
  2. Trykk på profilbildet ditt eller forbokstaven din øverst til høyre.
  3. Trykk på Deg og så Dine steder
  4. Legg til, endre eller slett adresser.

Tips: Du kan også be Google-assistenten om å angi hjem- og arbeidsstedet ditt.

La Google-assistenten bruke den nåværende posisjonen til enheten din

Når du har gitt Google-assistenten tillatelse til å bruke den nåværende posisjonen din, får du nyttigere resultater når du ber om lokal informasjon, for eksempel om været eller restauranter i nærheten.

1. Åpne Innstillinger-appen på iPhone eller iPad.
  2. Trykk på Personvern og så Posisjonstjenester og så Assistent.
  3. Velg et alternativ for posisjonstilgang.

Tips: For å få visse varsler som stedsbaserte påminnelser når Google-appen ikke er åpen, må du velge Alltid for posisjonstilgang.

Finn ut mer om posisjon og Google-assistenten.