Søg efter billeder med Google Assistent

Du kan bruge Lens i Android i hele verden til at søge efter det, du ser på billeder eller i videoer på websites og i apps, uden at forlade appen.

Krav: Android 10 eller nyere med indbygget Assistent.

Sådan søger du efter et billede fra et website eller en app:

1. Åbn den app eller det indhold, du vil søge efter.
  2. Aktivér Assistent oven over appindholdet.
  3. Tryk på Søg på skærmen.

Sådan slår du funktionen til eller fra på Pixel 4 eller nyere:

1. Åbn indstillingerne for Assistent.
  2. Tryk på Skærmkontekst og derefter Brug skærmkontekst.
  3. Slå "Brug screenshot" til eller fra.

Sådan slår du funktionen til eller fra på Android-telefoner og -tablets:

1. Åbn indstillingerne for Assistent.
  2. Tryk på Generelt eller App til digital assistent og derefter Brug skærmkontekst.
  3. Slå "Brug screenshot" og "Brug tekst fra skærmen" til eller fra.

Relaterede ressourcer