Vælg, hvad du vil dele med Google Assistent

Når du konfigurerer Google Assistent, kan du blive bedt om at aktivere visse indstillinger.

Indstillinger, du kan blive bedt om at aktivere

Din Google-assistent beder om oplysninger, der er gemt på din Google-konto, bl.a.:

• Web- og appaktivitet, som omfatter dine søgninger, din Chrome-historik og indhold, du ser på nettet og i apps. Disse oplysninger hjælper din Google-assistent med at give dig mere relevante resultater og forslag.
  • Enhedsoplysninger, som omfatter dine kontaktpersoner, din kalender og apps, så Google-assistenten kan hjælpe dig med opgaver som f.eks. at ringe til en ven eller afspille din yndlingsmusik.
  • Tale- og lydaktivitet, som registrerer dine tale- og lydinput, så talegenkendelse forbedres.

Når du aktiverer disse indstillinger, aktiveres de for Google-assistenten og andre Google-tjenester, du bruger.

Vælg ikke at aktivere disse indstillinger

Du kan stadig få en begrænset og mindre personlig Assistent-oplevelse uden at aktivere disse indstillinger.
Din Google-assistent kan stadig hjælpe dig med ting som f.eks. at finde svar på nettet, lokale oplysninger, sjove vittigheder og pudsige fakta. Afhængigt af de indstillinger, du vælger ikke at aktivere, begrænses Google-assistentens muligheder for at hjælpe dig, f.eks. i forbindelse med:

Kommunikation

• Du kan ringe til en virksomhed eller et telefonnummer
  • Du kan ikke ringe til en af dine kontakter

Navigation

• Du kan navigere til en adresse
  • Du kan ikke sige "Naviger hjem" eller "Naviger til arbejde"

Medier

• Du kan ikke bruge din stemme til at caste musik til din højttaler eller dit fjernsyn

Produktivitet

• Du kan indstille en alarm
  • Du kan ikke oprette en påmindelse eller føje en begivenhed til din kalender

Sådan aktiverer eller deaktiverer du disse indstillinger

Følg vejledningen:

1. Gå til Google Aktivitetsadministration på din enhed. Du skal muligvis logge ind på din konto.
  2. Aktivér eller deaktiver disse indstillinger:
    • Web- og appaktivitet
    • Enhedsoplysninger
    • Tale- og lydaktivitet

Du kan til enhver tid aktivere eller deaktivere disse indstillinger. Få flere oplysninger om, hvordan disse indstillinger hjælper Google-assistenten

Andre ting, du kan dele

Du kan dele andre oplysninger med Google-assistenten, så du kan få svar, der er mere relevante for dig. Der er forskel på, hvilke tilladelser du kan give, afhængigt af hvilken enhed du bruger, og tilladelserne kan omfatte:
  • Hvad der vises på din skærm. På nogle enheder, f.eks. Android-telefoner, Android-tablets og bærbare computere med ChromeOS, kan du bede Google-assistenten om at vise dig oplysninger, som er relateret til det, der vises på skærmen. Hvis der f.eks. vises en filmtitel på din skærm, kan du se oplysninger om de medvirkende skuespillere.
  • Voice Match, der er tilgængeligt på nogle enheder, giver Google-assistenten og Google-appen mulighed for at genkende din stemme. Når denne indstilling er aktiveret:
    • Kan flere brugere tilmeldes på delte enheder
    • Kan Google Assistent bruge din stemme til at få adgang til personligt indhold som f.eks. din kalender (hvis du aktiverer indstillingen Personligt indhold)

Slet din aktivitet i Google Assistent

Hvis Google-assistenten har adgang til din Google-konto, og du har aktiveret Web- og appaktivitet, gemmes dine interaktioner med Google-assistenten på siden Min aktivitet for din konto. Se, hvordan du til enhver tid kan slette din aktivitet i Google Assistent.

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan bruger Google mine oplysninger?

Vi bruger dine data til at gøre vores tjenester, herunder Google-assistenten, mere nyttige for dig. Du kan få flere oplysninger på siden med Googles privatlivspolitik.

Bliver mine interaktioner med Google-assistenten brugt til at forbedre den?

Vi forbedrer løbende brugbarheden af Google-assistenten, og en del af dette sker ved at lære af tidligere aktivitet med Google-assistenten.

Bruger Google mine interaktioner med Google-assistenten til at tilpasse de annoncer, der vises?

Hvis du interagerer med Google-assistenten, behandler vi dette på en måde, som minder om at søge på Google, og vi bruger muligvis disse interaktioner til at levere mere nyttige annoncer. Du kan til enhver tid slette dine tidligere interaktioner med Google-assistenten.