Vælg, hvad du vil dele med Google Assistent

Når du konfigurerer Google Assistent, kan du blive bedt om at aktivere visse indstillinger.

Indstillinger, du kan blive bedt om at aktivere

Google Assistent beder dig muligvis om at aktivere følgende indstillinger:

Når du aktiverer disse indstillinger, aktiveres de for Google Assistent og andre Google-tjenester, du bruger.

Vælg ikke at aktivere disse indstillinger
Du kan stadig få en mindre personlig Assistent-oplevelse uden at aktivere disse indstillinger.
Google Assistent kan stadig hjælpe dig med ting som f.eks. at finde svar på nettet og lokale oplysninger, afspille medier, indstille påmindelser og meget andet. Afhængigt af de indstillinger, du vælger ikke at aktivere, kan Assistent være mindre personligt tilpasset. Hvis "Kontaktoplysninger fra dine enheder" f.eks. er deaktiveret, kan Google Assistent muligvis ikke genkende den kontakt, du vil tale med, når du beder Assistent om at ringe op.

Sådan aktiverer eller deaktiverer du disse indstillinger

Sådan gør du:

1. Gå til din Google-konto på din enhed. Du skal muligvis logge ind på din konto.
  2. Aktivér eller deaktiver disse indstillinger:
Du kan til enhver tid aktivere eller deaktivere disse indstillinger. Få flere oplysninger om, hvordan disse indstillinger hjælper Google-assistenten
Andre ting, du kan dele
Du kan dele andre oplysninger med Google-assistenten, så du kan få svar, der er mere relevante for dig. Der er forskel på, hvilke tilladelser du kan give, afhængigt af hvilken enhed du bruger, og tilladelserne kan omfatte:
  • Hvad der vises på din skærm. På nogle enheder, f.eks. Android-telefoner, Android-tablets og bærbare computere med ChromeOS, kan du bede Google-assistenten om at vise dig oplysninger, som er relateret til det, der vises på skærmen. Hvis der f.eks. vises en filmtitel på din skærm, kan du se oplysninger om de medvirkende skuespillere.
  • Voice Match, der er tilgængeligt på nogle enheder, giver Google-assistenten og Google-appen mulighed for at genkende din stemme. Når denne indstilling er aktiveret:
    • Kan flere brugere tilmeldes på delte enheder
    • Kan Google Assistent bruge din stemme til at få adgang til personligt indhold som f.eks. din kalender (hvis du aktiverer indstillingen Personligt indhold)

Slet din aktivitet i Google Assistent

Hvis du har aktiveret Web- og appaktivitet, kan dine interaktioner med Assistent blive gemt på din Google-konto og vises på siden Min aktivitet. Se, hvordan du til enhver tid kan slette din aktivitet i Google Assistent.

Almindelige spørgsmål

Hvordan bruger Google mine oplysninger?

Vi bruger dine data til at gøre vores tjenester, herunder Google-assistenten, mere nyttige for dig. Du kan få flere oplysninger på siden med Googles privatlivspolitik.

Bliver mine interaktioner med Google-assistenten brugt til at forbedre den?

Vi forbedrer løbende brugbarheden af Google-assistenten, og en del af dette sker ved at lære af tidligere aktivitet med Google-assistenten.

Bruger Google mine interaktioner med Google-assistenten til at tilpasse de annoncer, der vises?

Hvis du interagerer med Google-assistenten, bruger vi muligvis disse interaktioner til at vise dig mere nyttige annoncer. Du kan til enhver tid slette dine tidligere interaktioner med Google-assistenten.

Se, hvordan du styrer, hvilke annoncer du får vist