Radera aktivitet med Google Assistent

Din tidigare aktivitet sparas så att Google Assistent till exempel ska kunna ge mer personanpassade resultat utifrån vad du är intresserad av. Du kan granska eller radera den tidigare aktiviteten när som helst.

Radera en enskild aktivitet

Du kan radera en enskild post, till exempel något som du bett Google-assistenten att komma ihåg.

I konversationen (endast mobil)

Om du använder Google-assistenten på mobilen kan du radera tidigare aktivitet direkt i konversationen med assistenten. Du kan se aktivitet sedan upp till en månad tillbaka i konversationen.

1. Tryck länge på hemknappen på mobilen eller säg ”Ok Google”.
  2. Leta reda på en post som ska tas bort från konversationen med Google Assistent.
  3. Tryck länge på posten. Relaterade poster markeras följt av Radera grupp.

För andra assistent-enheter, till exempel Google Home eller Android Wear, följer du stegen nedan för att radera aktivitet i Google-kontot.

I Google-kontot
  1. Öppna sidan för aktivitet med Google Assistent i Google-kontot. Logga in på Google-kontot om du inte redan är inloggad.
  2. Leta reda på aktiviteten som ska raderas. Tips! Filtrera efter datum högst upp på sidan.
  3. Tryck på Mer Mer följt av Radera.

Radera all aktivitet med assistenten på en gång

1. Öppna sidan för aktivitet i assistenten i Google-kontot. Logga in på Google-kontot om du inte redan är inloggad.
  2. Tryck på Mer Mer uppe till höger på bannern Google Assistent följt av Radera aktivitet efter.
  3. Välj Genom tiderna under Radera efter datum.
  4. Tryck på Radera.
  5. Bekräfta genom att trycka på Radera.

Obs! När du raderar all aktivitet kan det ta en dag innan aktiviteten har tagits bort från dina andra enheter.