Radera aktiviteten i Google Assistent

Din tidigare aktivitet sparas så att Google-assistenten till exempel kommer ihåg dina intressen och kan ge mer personliga resultat. Du kan granska eller radera den tidigare aktiviteten när som helst.

Radera aktivitet med rösten

Du kan be Google-assistenten att radera aktivitet i ditt konto.

Du kan till exempel säga

• ”Hey Google, radera min senaste konversation.”
  • ”Hey Google, radera dagens aktivitet.”
  • ”Hey Google, radera veckans aktivitet.”

Radera en enskild aktivitet

Du kan radera en enskild post, till exempel något som du bett Google-assistenten att komma ihåg.

I konversationen (endast telefon)

Om du använder Google-assistenten på telefonen kan du radera tidigare aktivitet direkt i konversationen med assistenten. Du kan se aktivitet sedan upp till en månad tillbaka i konversationen.

1. Tryck länge på hemknappen på mobilen eller säg ”Ok Google”.
  2. Leta reda på en post som ska tas bort från konversationen med Google Assistent.
  3. Tryck länge på posten. Relaterade poster markeras följt av Radera grupp.
Tips! För andra assistent-enheter, till exempel Google Home eller Android Wear, följer du stegen nedan för att radera aktivitet i Google-kontot.
I Google-kontot
  1. Öppna sidan för aktivitet med Google Assistent i Google-kontot. Logga in på Google-kontot om du inte redan är inloggad.
  2. Leta reda på aktiviteten som ska raderas. Tips! Filtrera efter datum högst upp på sidan.
  3. Tryck på Mer Mer följt av Radera.

Radera all aktivitet med assistenten

Viktigt! När du raderar all aktivitet kan det ta ett dygn innan aktiviteten har raderats från dina andra enheter.

1. Öppna sidan för aktivitet med Google Assistent i Google-kontot. Logga in på Google-kontot om du inte redan är inloggad.
  2. Tryck på Mer More uppe till höger på bannern Google Assistent och sedan Radera aktivitet efter.
  3. Välj Genom tiderna under Radera efter datum.
  4. Tryck på Radera.
  5. Bekräfta genom att trycka på Radera.