Slett aktiviteten til Google-assistenten din

Google-assistenten lagrer den tidligere aktiviteten din for blant annet å huske interessene dine og gi deg mer personlig tilpassede svar. Du kan når som helst se eller slette den tidligere aktiviteten din.

Slett en spesifikk aktivitet

Du kan slette enkeltelementer, for eksempel noe du har bedt Google-assistenten om å huske.

I samtalen (bare på telefon)

Hvis du bruker Google-assistenten på telefonen, kan du slette tidligere aktivitet direkte i samtalen med assistenten. Du kan se opptil én måned med tidligere aktivitet i samtalen.

1. Trykk og hold på hjemknappen på telefonen, eller si «Ok Google».
  2. Finn frem til et element du vil slette, i Google Assistent-samtalen.
  3. Trykk og hold på elementet. Relaterte elementer fremheves and then Slett gruppe.

Hvis du bruker andre Assistent-enheter – for eksempel Google Home eller Android Wear – kan du følge trinnene nedenfor for å slette aktivitet i Google-kontoen din.

I Google-kontoen
  1. Gå til aktivitetssiden for assistenten i Google-kontoen din. Logg på Google-kontoen din hvis du ikke har gjort det allerede.
  2. Finn frem til aktiviteten du vil slette. Tips: Filtrér etter dato øverst på siden.
  3. Trykk på Mer More and then Slett.

Slett all Assistent-aktivitet samtidig

1. Gå til aktivitetssiden for assistenten i Google-kontoen din. Logg på Google-kontoen din hvis du ikke har gjort det allerede.
  2. På «Google Assistent»-banneret øverst til høyre trykker du på Mer More and then Slett aktivitet etter.
  3. Velg Alltid under «Slett etter dato».
  4. Trykk på Slett.
  5. For å bekrefte, trykk på Slett.

Merk: Når du sletter all aktivitet, kan det ta en dag før aktiviteten blir slettet fra de andre enhetene dine.