Meer informatie over de ledlampjes op je speaker

Aan de ledlampjes kun je zien wat de speaker doet of wat de status is.

Je apparaat kiezen

De kleuren van de ledlampjes en hoe ze bewegen, hangen af van het apparaat. Kies hieronder je apparaat als je wilt weten wat de lampjes op je apparaat betekenen.

Google Home Google Nest Mini Google Home Max Google Nest Audio
Google Home Google Home
Mini of Nest Mini
Google Home
Max
Google Nest
Audio
Andere speakers die werken met 'Hey Google'

Google Home

Google Assistent

Beschrijving van ledlampjes Wat dit betekent

Veelkleurige lampjes draaien rechtsom en knipperen

Listening

De Google Assistent heeft 'Hey Google' gehoord en wacht op je vraag of opdracht.

Meer informatie over wat je aan de Google Assistent kunt vragen.

Veelkleurige lampjes draaien continu rechtsom

Thinking

De Google Assistent denkt.

Veelkleurige lampjes knipperen continu

Responding

De Google Assistent reageert.

Vier continu brandende oranje lampjes

Mic muted

De microfoon staat uit. De Google Assistent kan 'Hey Google' niet horen of beantwoorden.

Als je de microfoon op de Google Home aan of uit wilt zetten, druk je op de knop 'Microfoon dempen' aan de achterkant van het apparaat. Meer informatie over hoe je je apparaat via tikken kunt bedienen.

Opmerking: Hier vind je meer informatie over Gegevensbeveiliging en privacy op Google Nest- en Home-apparaten.

Instellen

Beschrijving van ledlampjes Wat dit betekent

Vier witte lampjes knipperen langzaam

Ready to set up

De Google Home kan worden ingesteld.

Meer informatie over hoe je je apparaat instelt.

Vier blauwe lampjes knipperen langzaam

Verify device

De Google Home moet door jou worden geverifieerd.

Vier witte lampjes draaien rechtsom

Connecting Wi-Fi

De Google Home maakt verbinding met wifi.

Witte lampjes branden van boven naar beneden

Downloading

De Google Home downloadt een update.

Zes witte lampjes draaien rechtsom

Installing

De Google Home installeert een update.

Meer informatie over hoe je problemen met apparaatupdates oplost.

Systeem

Beschrijving van ledlampjes Wat dit betekent

Witte en veelkleurige lampjes draaien en knipperen

Bootup

De Google Home wordt opgestart.

Aftellen met oranje lampjes

FDR

De Google Home bevestigt dat je het apparaat wilt terugzetten naar de fabrieksinstellingen.

Meer informatie over hoe je je apparaat terugzet naar de fabrieksinstellingen.

Witte lampjes knipperen langzaam

Alarm ringing

Er gaat een wekker af.

Meer informatie over hoe je wekkers zet en beheert.

Witte lampjes draaien

Timer ringing

Er gaat een timer af

Meer informatie over hoe je timers instelt en beheert.

Er wordt ongeveer tien minuten een continu brandend wit lampje weergegeven

Reminder / volume mute

De Google Home herinnert je eraan dat er een melding is. Als je de melding wilt horen, zeg je 'Hey Google, wat is er?'

Meer informatie over hoe je meldingen aan- of uitzet.

Volume

Beschrijving van ledlampjes Wat dit betekent

Er wordt één wit lampje in het midden weergegeven als je een gebaar maakt om het volume te regelen

Reminder / volume mute

Het volume is gedempt.

Meer informatie over hoe je je apparaat via tikken kunt bedienen.

Er gaan 1 tot 10 witte lampjes branden als je een gebaar maakt om het volume te regelen

volume level

Het volumeniveau is 1 tot 10.

Fout

Beschrijving van ledlampjes Wat dit betekent

Zes continu brandende oranje lampjes

Long update

Een update duurt langer dan verwacht.

Meer informatie over hoe je problemen met apparaatupdates oplost.

Google Home Mini of Nest Mini

Google Assistent

Beschrijving van ledlampjes Wat dit betekent

Vier witte lampjes

Listening

De Google Assistent heeft 'Hey Google' gehoord en wacht op je vraag of opdracht.

Meer informatie over wat je aan de Google Assistent kunt vragen.

Vier witte lampjes knipperen en vervagen

De Google Assistent heeft 'Hey Google' gehoord, maar heeft geen vraag of opdracht herkend.

Als je iets wilde vragen, probeer het dan opnieuw.

Witte lampjes branden voortdurend van links naar rechts

Thinking

De Google Assistent denkt.

Witte lampjes knipperen voortdurend

Responding

De Google Assistent reageert.

Vier witte lampjes knipperen twee keer en vervagen

De Google Assistent begrijpt je verzoek, maar heeft niet verbaal gereageerd. Nadat je bijvoorbeeld 'Volgende' hebt gezegd terwijl er een nummer wordt afgespeeld.

Vier continu brandende oranje lampjes

Mic off

De microfoon staat uit. De Google Assistent kan 'Hey Google' niet horen of beantwoorden.

Als je de microfoon aan of uit wilt zetten, schuif je de microfoonschakelaar naast de stroomkabel. Meer informatie over hoe je je apparaat via tikken kunt bedienen.

Opmerking: Hier vind je meer informatie over Gegevensbeveiliging en privacy op Google Nest- en Home-apparaten.

Instellen

Beschrijving van ledlampjes Wat dit betekent

Witte lampjes knipperen langzaam

Ready to set up

Je speaker kan ingesteld worden.

Meer informatie over hoe je je apparaat instelt.

Vier continu brandende blauwe lampjes

Verify device

Je speaker moet door jou worden geverifieerd.

Witte lampjes die heen en weer gaan

Wi-Fi

Je speaker maakt verbinding met wifi.

Witte lampjes branden van links naar rechts

Downloading

Je speaker downloadt of installeert een update.

Meer informatie over hoe je problemen met apparaatupdates oplost.

Systeem

Beschrijving van ledlampjes Wat dit betekent

Nest Mini: Afhankelijk van de kleur van je apparaat gaan veelkleurige of witte lampjes van links naar rechts branden

Google Home Mini: Veelkleurige lampjes branden van links naar rechts

Bootup

Je speaker wordt opgestart.

Alleen Google Home Mini: Aftellen met oranje lampjes

factory reset

Je speaker bevestigt dat je de fabrieksinstellingen wilt terugzetten.

Een reset wordt bevestigd als er vier oranje lampjes branden. Meer informatie over hoe je je apparaat terugzet naar de fabrieksinstellingen.

Witte lampjes knipperen langzaam

Alarm ringing

Er loopt een wekker of timer af.

Meer informatie over:

Er wordt ongeveer tien minuten een continu brandend wit lampje weergegeven

Reminder

Je speaker herinnert je eraan dat er een melding is. Als je de melding wilt horen, zeg je 'Hey Google, wat is er?'

Meer informatie over hoe je meldingen aan- of uitzet.

Volume

Beschrijving van ledlampjes Wat dit betekent

Er knipperen vier gedimde witte lampjes als je een gebaar maakt om het volume te regelen

Volume mute

Het volume is gedempt.

Meer informatie over hoe je je apparaat via tikken kunt bedienen.

Er gaan één tot vier witte lampjes branden als je een gebaar maakt om het volume te regelen

Volume change

Het volumeniveau is 1 tot 10.

Alleen de Nest Mini: geeft licht als je hand in de buurt van het apparaat komt wanneer er muziek wordt afgespeeld

De Nest Mini heeft een hand herkend.

Fout

Beschrijving van ledlampjes Wat dit betekent

Twee continu brandende rode lampjes

Long update

Een update duurt langer dan verwacht.

Meer informatie over hoe je problemen met apparaatupdates oplost.

Google Home Max

Google Assistent

Beschrijving van ledlampjes Wat dit betekent

Vier witte lampjes

Listening

De Google Assistent heeft 'Hey Google' gehoord en wacht op je vraag of opdracht.

Meer informatie over wat je aan de Google Assistent kunt vragen.

Vier witte lampjes knipperen en vervagen

De Google Assistent heeft 'Hey Google' gehoord, maar heeft geen vraag of opdracht herkend.

Als je iets wilde vragen, probeer het dan opnieuw.

Witte lampjes branden voortdurend van links naar rechts

Thinking

De Google Assistent denkt.

Witte lampjes knipperen voortdurend

Responding

De Google Assistent reageert.

Vier witte lampjes knipperen twee keer en vervagen

De Google Assistent begrijpt je verzoek, maar heeft niet verbaal gereageerd. Nadat je bijvoorbeeld 'Volgende' hebt gezegd terwijl er een nummer wordt afgespeeld.

Vier continu brandende oranje lampjes

Mic off

De microfoon staat uit. De Google Assistent kan 'Hey Google' niet horen of beantwoorden.

Als je de microfoon aan of uit wilt zetten, schuif je de microfoonschakelaar op de achterkant van de Google Home Max. Meer informatie over hoe je je apparaat via tikken kunt bedienen.

Opmerking: Hier vind je meer informatie over Gegevensbeveiliging en privacy op Google Nest- en Home-apparaten.

Instellen

Beschrijving van ledlampjes Wat dit betekent

Witte lampjes knipperen langzaam

Ready to set up

De Google Home Max kan worden ingesteld.

Meer informatie over hoe je je apparaat instelt.

Vier continu brandende blauwe lampjes

Verify device

De Google Home Max moet door jou worden geverifieerd.

Witte lampjes die heen en weer gaan

Wi-Fi

De Google Home Max maakt verbinding met wifi.

Witte lampjes branden van links naar rechts

Downloading

De Google Home Max downloadt of installeert een update.

Meer informatie over hoe je problemen met apparaatupdates oplost.

Systeem

Beschrijving van ledlampjes Wat dit betekent

Veelkleurige lampjes branden van links naar rechts

Bootup

De Google Home Max wordt opgestart.

Aftellen met oranje lampjes

factory reset

De Google Home Max bevestigt dat je het apparaat wilt terugzetten naar de fabrieksinstellingen.

Een reset wordt bevestigd als er vier oranje lampjes branden. Meer informatie over hoe je je apparaat terugzet naar de fabrieksinstellingen.

Witte lampjes knipperen langzaam

Alarm ringing

Er loopt een wekker of timer af.

Meer informatie over:

Er wordt ongeveer tien minuten een continu brandend wit lampje weergegeven

Reminder

De Google Home Max herinnert je eraan dat er een melding is. Als je de melding wilt horen, zeg je 'Hey Google, wat is er?'

Meer informatie over hoe je meldingen aan- of uitzet.

Witte lampjes knipperen snel

Volume mute

De Google Home Max slaat een nummer over.

Meer informatie over hoe je muziek bedient op je apparaat.

Witte lampjes knipperen langzaam

Alarm ringing

De Google Home Max koppelt zich aan een andere speaker voor stereogeluid.

Meer informatie over hoe je twee speakers kunt koppelen voor stereogeluid

Volume

Beschrijving van ledlampjes Wat dit betekent

Er knipperen vier gedimde witte lampjes als je een gebaar maakt om het volume te regelen

Volume mute

Het volume is gedempt.

Meer informatie over hoe je je apparaat via tikken kunt bedienen.

Er gaan één tot vier witte lampjes branden als je een gebaar maakt om het volume te regelen

Volume change

Het volumeniveau is 1 tot 10.

Fout

Beschrijving van ledlampjes Wat dit betekent

Twee continu brandende rode lampjes

Long update

Een update duurt langer dan verwacht.

Meer informatie over hoe je problemen met apparaatupdates oplost.

Google Nest Audio

Google Assistent

Beschrijving van ledlampjes Wat dit betekent

Vier witte lampjes

Listening

De Google Assistent heeft 'Hey Google' gehoord en wacht op je vraag of opdracht.

Meer informatie over wat je aan de Google Assistent kunt vragen.

Vier witte lampjes knipperen en vervagen

De Google Assistent heeft 'Hey Google' gehoord, maar heeft geen vraag of opdracht herkend.

Als je iets wilde vragen, probeer het dan opnieuw.

Vier witte lampjes knipperen snel

De Google Assistent luistert.

Witte lampjes branden voortdurend van links naar rechts

Thinking

De Google Assistent denkt.

Witte lampjes knipperen voortdurend

Responding

De Google Assistent reageert.

Vier witte lampjes knipperen twee keer en vervagen

De Google Assistent begrijpt je verzoek, maar heeft niet verbaal gereageerd. Nadat je bijvoorbeeld 'Volgende' hebt gezegd terwijl er een nummer wordt afgespeeld.

Vier continu brandende oranje lampjes

Mic off

De microfoon staat uit. De Google Assistent kan 'Hey Google' niet horen of beantwoorden.

Als je de microfoon aan of uit wilt zetten, schuif je de microfoonschakelaar naast de stroomkabel. Meer informatie over hoe je je apparaat via tikken kunt bedienen.

Opmerking: Hier vind je meer informatie over Gegevensbeveiliging en privacy op Google Nest- en Home-apparaten.

Instellen

Beschrijving van ledlampjes Wat dit betekent

Witte lampjes knipperen langzaam

Ready to set up

Je speaker kan ingesteld worden.

Meer informatie over hoe je je apparaat instelt.

Vier continu brandende blauwe lampjes

Verify device

Je speaker moet door jou worden geverifieerd.

Witte lampjes die heen en weer gaan

Wi-Fi

Je speaker maakt verbinding met wifi.

Witte lampjes branden van links naar rechts

Downloading

Je speaker downloadt of installeert een update.

Meer informatie over hoe je problemen met apparaatupdates oplost.

Systeem

Beschrijving van ledlampjes Wat dit betekent

Witte lampjes branden van links naar rechts

Je speaker wordt opgestart.

Witte lampjes knipperen langzaam

Alarm ringing

Er loopt een wekker of timer af.

Meer informatie over:

Er wordt ongeveer tien minuten een continu brandend wit lampje weergegeven

Reminder

Je speaker herinnert je eraan dat er een melding is. Als je de melding wilt horen, zeg je 'Hey Google, wat is er?'

Meer informatie over hoe je meldingen aan- of uitzet.

Volume

Beschrijving van ledlampjes Wat dit betekent

Er knipperen vier gedimde witte lampjes als je een gebaar maakt om het volume te regelen

Volume mute

Het volume is gedempt.

Meer informatie over hoe je je apparaat via tikken kunt bedienen.

Er gaan één tot vier witte lampjes branden als je een gebaar maakt om het volume te regelen

Volume change

Het volumeniveau is 1 tot 20.

Fout

Beschrijving van ledlampjes Wat dit betekent

Twee continu brandende rode lampjes

Long update

Een update duurt langer dan verwacht.

Meer informatie over hoe je problemen met apparaatupdates oplost.

Andere speakers die werken met 'Hey Google'

Google Assistent

Beschrijving van ledlampjes Wat dit betekent

Vier witte lampjes

Listening

De Google Assistent heeft 'Hey Google' gehoord en wacht op je vraag of opdracht.

Meer informatie over wat je aan de Google Assistent kunt vragen.

Vier witte lampjes knipperen en vervagen

De Google Assistent heeft 'Hey Google' gehoord, maar heeft geen vraag of opdracht herkend.

Als je iets wilde vragen, probeer het dan opnieuw.

Witte lampjes branden voortdurend van links naar rechts

Thinking

De Google Assistent denkt.

Witte lampjes knipperen voortdurend

Responding

De Google Assistent reageert.

Vier witte lampjes knipperen twee keer en vervagen

De Google Assistent begrijpt je verzoek, maar heeft niet verbaal gereageerd. Nadat je bijvoorbeeld 'Volgende' hebt gezegd terwijl er een nummer wordt afgespeeld.

Vier continu brandende oranje lampjes

Mic off

De microfoon staat uit. De Google Assistent kan 'Hey Google' niet horen of beantwoorden.

Systeem

Beschrijving van ledlampjes Wat dit betekent

Witte lampjes knipperen langzaam

Ready to set up

Je speaker kan ingesteld worden.

Aftellen met oranje lampjes

factory reset

Je speaker bevestigt dat je de fabrieksinstellingen wilt terugzetten.

Een reset wordt bevestigd als er vier oranje lampjes branden. Neem contact op met de fabrikant van het apparaat voor meer informatie over het terugzetten van de speaker naar de fabrieksinstellingen.

Witte lampjes knipperen langzaam

Alarm ringing

Er loopt een wekker of timer af.

Meer informatie over:

Volume

Beschrijving van ledlampjes Wat dit betekent

Er knipperen vier gedimde witte lampjes als je een gebaar maakt om het volume te regelen

Volume mute

Het volume is gedempt.

Er gaan één tot vier witte lampjes branden als je een gebaar maakt om het volume te regelen

Volume change

Het volumeniveau is 1 tot 10.