Bruk Google-assistenten til å oppsummere meldinger i Android Auto

Du kan motta meldingssammendrag av lange meldinger på Assistent-kompatible Android-enheter.

Denne funksjonen er ikke tilgjengelig for alle enheter, regioner, land og språk.

Registrer deg for sammendrag

Viktig:

• Meldingssammendrag genereres av kunstig intelligens, så det kan oppstå feil. Du kan slå av funksjonen i Android Auto-innstillingene når som helst.
  • Assistenten loggfører ikke meldinger eller sammendrag, og interaksjonene brukes ikke for å lære opp den store språkmodellen (SSM).
    1. For å registrere deg for å motta meldingssammendrag manuelt, trykk på Innstillinger Settings nederst til venstre.
    2. For å motta sammendrag av meldingene dine, slå på Meldingssammendrag under «Varsler» i «Innstillinger».

Tips: Du kan også registrere deg for å motta meldingssammendrag den første gangen funksjonen brukes.

Registrer deg den første gangen du bruker meldingssammendrag

Den første gangen brukeren mottar en melding som oppfyller kravene til meldingssammendrag (mer enn 40 ord), spiller assistenten av en forespørsel om godkjenning for å lage sammendrag.

1. For å gi tillatelse, si «Ja».
    • Sammendraget spilles av, og flyten fortsetter.
  2. For å avvise tillatelsen, si «Nei» eller avbryt når registreringsmeldingen spilles av.
    • Funksjonen slås av. Du kan reaktivere den i innstillingene på telefonen og i Android Auto.
    • Assistenten spiller av hele meldingen.

Hvilke meldinger oppsummeres?

Hvis det bare finnes én lang melding eller flere meldinger fra samme avsender eller gruppen, oppsummeres meldingene automatisk når du trykker på Les høyt. Ellers leser assistenten opp meldingen uten sammendrag. Hvis det finnes flere samtaler fra forskjellige avsendere eller apper, leser assistenten dem opp enkeltvis.