Brug Google Assistent til at opsummere beskeder i Android Auto

Du kan få opsummeringer af lange beskeder på din Android-enhed med indbygget Assistent.

Denne funktion er ikke tilgængelig på alle enheder, i alle regioner, i alle lande og på alle sprog.

Tilvælg for at få opsummeringer

Vigtigt!

• Kunstig intelligens genererer opsummeringer af dine beskeder, så de kan godt indeholde fejl. Du kan til enhver tid deaktivere denne funktion i indstillingerne for Android Auto.
  • Assistent registrerer ikke beskeder eller opsummeringer, og interaktioner bruges ikke til at oplære den store sprogmodel (LLM, Large Language Model).
    1. Du kan manuelt tilvælge at modtage opsummeringer af beskeder ved at trykke på Indstillinger Settings nederst til venstre.
    2. Hvis du vil modtage opsummeringer af dine beskeder, skal du aktivere Beskedoversigt i "Indstillinger" under "Notifikationer".

Tip! Du kan også tilvælge at modtage opsummeringer af beskeder, første gang funktionen bruges.

Tilvælg Beskedoversigt, første gang du bruger funktionen

Første gang brugeren modtager en besked, der opfylder kravene til Beskedoversigt (over 40 ord), afspiller Assistent en anmodning om godkendelse til at opsummere.

1. Du kan give tilladelse ved at sige "Ja".
    • Opsummeringen afspilles, og processen fortsætter.
  2. Hvis du vil afvise tilladelsen, skal du sige "Nej" eller annullere, mens beskeden om tilvalg afspilles.
    • Funktionen er deaktiveret. Du kan genaktivere den i indstillingerne på telefonen og i Android Auto.
    • Assistent afspiller hele beskeden.

Hvilke beskeder opsummeres?

Hvis der kun er én lang besked eller flere beskeder fra den samme afsender eller gruppe, opsummeres beskederne automatisk, når du trykker på Læs højt. Ellers læser Assistent beskeden uden opsummering. Hvis der er flere samtaler fra forskellige afsendere eller apps, læser Assistent dem op én efter én.