Boodschappenlijstjes en notities worden verplaatst naar Google Keep

Je boodschappenlijstje en notities en lijsten van de Assistent worden nu opgeslagen in Google Keep. Je notities en lijsten worden automatisch verplaatst. Je hoeft hiervoor zelf niets te doen. Nadat de content verplaatst is, bevat Keep zowel boodschappenlijstjes als Assistent-notities.

Belangrijk: Sommige van je gegevens worden misschien niet overgezet, waaronder:

• Gezinsnotities in je account die zijn gemaakt op smartdisplays. Sommige lijsten of notities die te groot zijn voor Google Keep, zoals:
    • Notities of lijsten met titels van meer dan 999 tekens
    • Notities langer dan 19.999 tekens
    • Lijsten met meer dan 999 items
    • Lijsten met een item van meer dan 999 tekens
    • Lijsten die met meer dan 49 mensen zijn gedeeld
  • Gegevens die niet kunnen worden verplaatst, kunnen tot 1 mei 2024 worden gedownload via Google Takeout. Daarna worden ze automatisch verwijderd van de Google-servers.
Hoe krijg ik toegang tot gemigreerde gegevens?
Ga naar Google Keep om je notities en lijsten te bekijken. Je kunt de Google Keep-app downloaden via de Android Play Store of de Apple App Store. Notities en lijsten die zijn verplaatst vanuit Boodschappenlijstje of de Assistent, hebben een chip om ze te herkennen.
Hoe vind ik de gegevens die niet zijn verplaatst?
Je kunt je notities en lijsten downloaden via Google Takeout. Gegevens kunnen tot 1 mei 2024 worden gedownload. Daarna worden ze automatisch verwijderd van de Google-servers.
Waarom staat er 'Je notities en lijsten worden overgezet naar Google Keep' op het boodschappenlijstje?
Dit betekent dat je gegevens op dit moment worden verplaatst. De overdracht duurt een paar minuten. Maar voor sommige gebruikers kan het een paar uur duren. Notities of lijsten zijn zichtbaar in Google Keep zodra ze zijn overgezet.
Hoe gebruik ik de Google Assistent om lijsten en notities in Google Keep te updaten?

Tijdens de transitie kan de Google Assistent je notities en lijsten die zijn opgeslagen bij de Assistent, misschien niet vinden. Na de migratie moet je de Google Assistent toegang geven tot je gegevens die zijn opgeslagen in Google Keep, zodat spraakopdrachten werken met Google Keep. Zo kun je de Google Assistent gebruiken om notities en lijsten te maken, te updaten en te verwijderen. Zo doe je dit:

1. Open de instellingen voor de Google Assistent op je mobiele apparaat.
    • Voor iOS: Tik rechtsboven op Profiel.
    • Voor Android: Open de instellingen voor de Assistent via spraakopdrachten.
  1. Scroll omlaag en dan tik op Notities en lijsten.
  2. Kies Google Keep onder Selecteer je provider voor notities en lijsten.
Tip: Google Workspace-gebruikers hebben toestemming van hun Workspace-beheerder nodig om Google Keep te selecteren als hun provider van Notities en lijsten.
Hoe weet ik wanneer mijn informatie wordt verplaatst?
Het Google-boodschappenlijstje wordt omgeleid naar Google Keep. Ga naar de pagina Boodschappenlijstje om te checken of je bent gemigreerd. We laten het je weten op deze pagina als de migratie is afgerond.
Waarom zie ik geen notities of lijsten op de Google Takeout-pagina?
Als al je gegevens zijn verplaatst naar Google Keep, vind je misschien geen boodschappenlijstjes of notities en lijsten van de Assistent in je Google Takeout. Als je een gebruiker van Google Workspace bent, heeft je Workspace-beheerder Google Takeout misschien uitgezet voor boodschappenlijstjes of notities en lijsten van de Assistent.