Få hjælp til oversættelse på Pixel 8 med Google Assistent

Vigtigt! Disse funktioner er kun tilgængelige på visse sprog på Pixel 8 og Pixel 8 Pro.

Du kan oversætte indhold fra billeder, beskeder og andet indhold med Google Assistent.

Oplæsning og oversættelse af indhold

Vigtigt! Oplæsning og oversættelse er i øjeblikket tilgængeligt i Google Chrome, Google-appen og Google Nyheder. Det kan anvendes, hvis sproget i Assistent er indstillet til engelsk, hindi, portugisisk, spansk eller tysk. Du kan oversætte indhold til et af de mere end 50 tilgængelige lydsprog.

Sådan bruger du Google Assistent til at oplæse og oversætte tekst på din skærm:

1. Åbn det indhold, som Google Assistent skal læse op.
  2. Sig "Hey Google, læs dette", eller tryk på Læs højt.
    • Google Assistent indlæser en medieafspiller og afspiller indholdet.
  3. Hvis du vil stoppe oplæsningen, skal du trykke på X for at lukke afspilleren.

Tip! Du kan bruge medieafspilleren på skærmen til at sætte oplæsningen på pause, genoptage den, springe frem og tilbage i den samt ændre det sprog, som Google Assistent læser højt.

Hvis du får en fejlmeddelelse, når du forsøger at få oplæst og oversat indhold, skal du sørge for, at Google Assistent kan bruge oplysningerne på din enheds skærm.

Tjek, at "Brug tekst fra skærmen" og "Brug screenshot" er aktiveret:

1. Åbn appen Indstillinger på din telefon.
  2. Tryk på Apps og derefter Standardapps og derefter App til digital assistent.
  3. Sørg for, at Brug tekst fra skærmen og Brug screenshot er aktiveret.

Oversæt tekst på din skærm

Vigtigt! Visuel oversættelse er i øjeblikket tilgængelig på Android-telefoner og -tablets.

Bed Google Assistent om at oversætte det, der er på din skærm – både indhold fra nettet, apps, beskeder og andet indhold.

Sådan oversætter du indhold på din skærm:

1. Åbn det indhold, du vil have Google Assistent til at oversætte.
  2. Sig "Hey Google, oversæt dette" eller "Hey Google, oversæt det", eller tryk på Oversæt Se info.
    • Teksten på skærmen markeres og oversættes ved hjælp af Google Lens. Du kan bruge sprogvælgerne på skærmen til at justere oversættelsesmulighederne.
  3. Tryk på Tilbage Back for at lukke oversættelsen.

Hvis du får en fejlmeddelelse, når du oversætter tekst på skærmen, skal du sørge for, at Google Assistent kan bruge oplysningerne på din enheds skærm.

Sådan tjekker du, at "Brug tekst fra skærmen" og "Brug screenshot" er aktiveret:

1. Åbn appen Indstillinger på din telefon.
  2. Tryk på Apps og derefter Standardapps og derefter App til digital assistent.
  3. Sørg for, at Brug tekst fra skærmen og Brug screenshot er aktiveret.