Sådan får du Google Assistent til at reagere

Google Assistent anvender den mest egnede enhed til at besvare dine anmodninger. Hvis du f.eks. beder Assistent om at afspille musik, er det sandsynligvis en højttaler, der begynder at afspille musik i stedet for din telefon, fordi den har den bedste lyd.

Det er ikke altid nemt for Assistent at finde ud af, hvilken enhed der skal besvare din anmodning. Sådan sikrer du, at din foretrukne enhed svarer:

• Enhedens placering: Sørg for, at dine enheder er mindst 2,4 meter fra hinanden.
  • Sig navnet på enheden: I forbindelse med nogle handlinger kan du sige navnet på den enhed, du vil bruge. Du kan f.eks. sige "Hey Google, afspil musik på højttaleren i soveværelset" eller "Hey Google, tænd lyset i køkkenet".
  • Målret din anmodning mod bestemte enheder: Afhængigt af enhedstypen kan du vise Assistent, hvilken enhed du vil bruge i forbindelse med din anmodning. Nogle gange hjælper det at rykke tættere på enheden.
    • Pixel Watch: Løft eller flyt dit håndled.
    • Nest Hub Max: Hvis den har de rette tilladelser, kan du kigge på enheden, når du spørger Assistent.
    • Telefon og tablet: Sørg for, at skærmen vender opad.
  • Styr timere, alarmer og medier via fjernadgang: Det er muligt at styre igangværende timere, alarmer og medier på andre enheder via en enhed, der befinder sig tættere på dig. Hvis du f.eks. vil stoppe en alarm, der ringer i soveværelset, fra din stue, kan du sige "Hey Google, stop alarmen". Den enhed, der befinder sig tættest på dig, vil stoppe alarmen.

Hjælp Google med at forbedre adfærden fremover

Google Assistent bruger din feedback til at give dig en bedre brugeroplevelse.

Assistent-notifikationer

Vi sender regelmæssigt push-notifikationer for at bede om din feedback. Hvis du modtager en notifikation, kan du hjælpe med at forbedre Google Assistent ved at give feedback.

Send feedback i Google Home-appen

1. Åbn Google Home-appen Google Home.
  2. Tryk på dit profilikon øverst til højre.
  3. Vælg Hjælp og feedback og derefter den type enhed, du vil indsende feedback om.
  4. Tryk på Send feedback og derefter den enhed, du vil indsende feedback om.
  5. Angiv en kort beskrivelse af problemet.
  6. Markér afkrydsningsfeltet ud for Screenshot og systemlogs.
  7. Tryk på Send Send øverst til højre.