Konfigurer børnesikring på Google Assistent-enheder

Du kan administrere nogle af de funktioner, dit barn kan bruge, og det indhold, barnet har adgang til, på de fleste enheder med indbygget Assistent, som har børnesikring. Hvis du har mere end ét barn, kan du konfigurere forskellige indstillinger for børnesikring for hvert barn. Se, hvordan du administrerer eller midlertidigt deaktiverer Google Assistent.

Vigtigt! Denne funktion er kun tilgængelig i visse lande og på visse sprog.

Med børnesikring kan du:

• Konfigurere mediestyring for musik eller videoer
  • Blokere nyheder eller podcasts
  • Planlægge pausetid
  • Administrere brugen af andre Assistent-funktioner
  • Føje dit barn til enheder med indbygget Assistent

Enheder med Google Assistent:

• De fleste telefoner og tablets
  • De fleste smarthøjttalere
  • Smartskærme
  • Smartvækkeure
Tip! Dine enheder og apps skal være opdaterede, for at børnesikring kan fungere korrekt.

For at konfigurere børnesikring skal dit barn have:

• En Google-konto beregnet til et barn. Se, hvordan du opretter en konto til dit barn.
  • Voice Match er konfigureret på de enheder, hvor du vil aktivere børnesikring. Når Voice Match er konfigureret for hvert barn, kan Google Assistent genkende dem hver især ud fra deres stemmer. Hvis Voice Match ikke er konfigureret, kan du konfigurere funktionen, når du konfigurerer børnesikring.

Tip! Du kan også konfigurere Face Match på en Nest Hub Max for dit barn, så Google Assistent kan genkende dit barns ansigt.

Konfigurer børnesikring

I Family Link

1. På de fleste enheder med indbygget Assistent skal du åbne Family Link-appen Family Link.
  2. Vælg dit barn.
  3. Tryk på Styring efterfulgt af Indholdsbegrænsninger efterfulgt af Google Assistent efterfulgt af Børnesikring efterfulgt af Konfigurer.
  4. Følg vejledningen på skærmen.

I Google Home-appen

1. På de fleste enheder med indbygget Assistent skal du åbne Google Home-appen Google Home.
  2. Tryk på Indstillinger og derefter Google Assistent Assistent og derefter Børnesikring.
  3. Følg vejledningen på skærmen.

Med Google Assistent

1. På de fleste enheder med indbygget Assistent skal du sige "Åbn indstillinger for Assistent".
  2. Tryk på Se alle indstillinger for Assistent og derefter Børnesikring
  3. Følg vejledningen på skærmen.

Rediger indstillinger for børnesikring

Vigtigt! Hvis du vil være sikker på, at Google Assistent kan genkende dit barn og anvende indstillingerne for børnesikring, skal du føje dit barns Google-konto til enheder, som dit barn bruger.

1. På de fleste enheder med indbygget Assistent skal du åbne Family Link-appen Family Link.
  2. Vælg dit barn.
  3. Tryk på Styring efterfulgt af Indholdsbegrænsninger efterfulgt af Google Assistent efterfulgt af Børnesikring.
  4. Tryk på muligheden for at redigere indstillinger under de indstillinger, du vil ændre.
  5. Vælg dit barns indstillinger.
Tip! I indstillingerne for børnesikring i Assistent kan du også finde og redigere listen over de Google Assistent-enheder, dit barn kan tilgå.

Sådan fungerer børnesikring

Vigtigt! Dit barn kan muligvis afspille videoer og andet indhold, du har begrænset adgangen til, via:

• Nyheder
  • Podcasts
  • En telefon eller tablet, der caster til en enhed med indbygget Assistent

Du kan blokere eller tillade indhold eller funktioner ved hjælp af indstillinger for børnesikring i Google Assistent. Disse indstillinger for børnesikring gælder for de fleste enheder med indbygget Assistent, som er konfigureret med dit barns stemme. Du kan konfigurere børnesikring for disse tjenester:

• Musikfiltre
  • Videofiltre
  • Nyheder
  • Podcasts
  • Opkald
  • Svar på spørgsmål

I visse musiktjenester kan du bortfiltrere eksplicit indhold, der er rapporteret af tredjeparter. Disse filtre kan hjælpe dig med at administrere dit barns adgang til indhold, der er uegnet for børn, men de filtrerer muligvis ikke indhold, som du finder upassende.

Tip! Hvis du har oprettet en Google-konto til dit barn uden en Gmail-adresse og -adgangskode på en ny Pixel Tablet, kan du ikke konfigurere børnesikring for:

• Musikfiltre
  • Videofiltre
  • Opkald

Musikfiltre
  • Afspil al slags musik: Enhederne afspiller al tilgængelig musik for dit barn uden filtre. Dit barn kan afspille de samme sange, som alle i dit hjem kan afspille.
  • Afspil noget musik: Enhederne afspiller musik, der ikke er eksplicit, for dit barn fra de tjenester, du vælger. De angivne tjenester i denne valgmulighed tilbyder muligvis indholdsfiltrering.
    • Hvis du vil tillade musik fra YouTube, som kan omfatte indhold, der er uegnet for børn, kan du vælge, hvilken YouTube-oplevelse dit barn skal have. Tryk på Indstillinger for indhold ud for "YouTube".
  • Afspil ikke musik: Enhederne afspiller ikke musik for dit barn.
Videofiltre

Vigtigt! Hvis du vælger at blokere videoer for dit barn, men tillader musik fra YouTube Music, kan musikvideoer muligvis stadig afspilles på enheder og fjernsyn med indbygget Assistent.

• Afspil alle videoer: Enhederne afspiller alle tilgængelige videoer til dit barn uden filtre. Dit barn kan afspille de samme videoer, som alle i dit hjem kan afspille.
  • Afspil nogle videoer: Enhederne afspiller videoer for dit barn fra de tjenester, du vælger, baseret på de filtre, du har angivet for de pågældende tjenester.
    • Hvis du vil tillade videoer fra YouTube, som kan omfatte eksplicit indhold, kan du vælge, hvilken YouTube-oplevelse dit barn skal have. Tryk på Indstillinger for indhold ud for "YouTube".
  • Afspil ikke videoer: Enhederne afspiller ikke videoer for dit barn.
Nyheder

Vigtigt! Dit barn kan muligvis stadig afspille nyheder i andre medietjenester, du har givet tilladelse til. Nogle nyheder kan have indhold, der er uegnet for børn. Du kan administrere dit barns nyhedskilder i indstillingerne for Google Assistent.

• Nyheder er tilladt: Enhederne afspiller nyheder, når dit barn beder om det.
  • Nyheder er ikke tilladt: Enhederne afspiller ikke nyheder, når dit barn beder om det.
Podcasts

Vigtigt! Dit barn kan muligvis stadig afspille podcasts i andre medietjenester, du har givet tilladelse til. Nogle podcasts kan have indhold, der er uegnet for børn. Du kan administrere dit barns podcasttjenester i indstillingerne for Google Assistent.

• Podcasts er tilladt: Enhederne afspiller podcasts, når dit barn beder om det.
  • Podcasts er ikke tilladt: Enhederne kan ikke afspille podcasts, når dit barn beder om det.
Opkald
  • Kan kun besvare opkald: Dit barn kan kun besvare telefon- og videoopkald på sine enheder.
  • Kan foretage eller besvare opkald: Dit barn kan foretage og besvare understøttede opkald, f.eks. telefon- og videoopkald, på sine enheder.
Få svar på spørgsmål

Vigtigt! Denne indstilling påvirker ikke, hvordan Beskyttet søgning fungerer. Beskyttet søgning er aktiveret som standard.

• Kun børnevenlige svar: Du kan begrænse Google Assistent-svar til:
    • Grundlæggende anmodninger om f.eks. vejret og matematik
    • Børnevenlige svar såsom definitioner fra børneordboger.
  • Alle svar: Hvis du tillader svar uden børnevenlige filtre, kan Google Assistent give alle tilgængelige svar, også nogle, der ikke er egnet for børn.