Bruk internett på smartskjermen din

På smartskjermer kan du få nettresultater via Google-assistenten eller ved å gå direkte til nettsteder. Dermed kan du finne mer informasjon om bestemte emner og få nyttigere svar på spørsmål.

Hva om nettet eller et nettsted er utilgjengelig?

Fra og med 2022 kan Googles Assistent-kompatible smartskjermer åpne nettet via Sikkert Søk-teknologien, som kan blokkere ikke-barnevennlige nettsteder. Visse tredjepartsenheter har ikke støtte for Sikkert Søk. Hvis du tillater nettsteder på slike tredjepartsenheter, kan ikke folk som bruker smartskjermer fra tredjeparter, se nettet med Sikkert Søk.

Tips: For at Digital balanse-filtre, som nettstedstilgang, skal fungere skikkelig, må enhetene og appene dine være oppdatert.

Støttede smartskjermer:

Tips: I menyen for «Digital balanse»-innstillingene kan du administrere innstillingen for Nettsteder.

• For smartskjermer med Sikkert Søk: Nettsteder er tillatt som standard.
  • For smartskjermer uten Sikkert Søk: Nettsteder er blokkert som standard.

Tillat nettsteder i Digital balanse-innstillingene

I Digital balanse-innstillingene kan du tillate nettsteder hvis

• Digital balanse-filtre er slått på
  • en administrert konto for et barn under 13 år (eller aldersgrensen i landet ditt) er knyttet til smartskjermen

Slik tillater du nettsteder i Digital balanse:

1. Åpne Google Home-appen Google Home på enheten din.
  2. Nederst trykker du på Hjem Home og så Innstillinger Innstillinger og så Digital balanse.
  3. Velg smartskjermen din.
  4. Trykk på Flere kontroller.
  5. Under «Nettsteder» trykker du på Tillat nettsteder og så Lagre.

Tips: Hvis du ikke finner disse innstillingene, bør du oppdatere Google Home-appen. Finn ut hvordan du oppdaterer appen.

Finn ut mer om Digital balanse-filtre.

Finn ut hvorfor nettet kan være slått av

Hvem som helst kan bruke nettet for å få tilgang til innhold på smartskjermer, selv om det aktuelle innholdet kanskje er blokkert i Digital balanse-innstillingene eller for en barnekonto. Smartskjermen din blokkerer som standard nettet hvis

• den har en tilknyttet barnekonto
  • du har slått på innholdsfiltre i Digital balanse-innstillingene, for eksempel svar- eller videofiltre
  • du ikke tillater nettsteder

Du kan når som helst tillate nettsteder via Digital balanse-innstillingene.

Finn ut hvorfor ikke-barnevennlige nettsteder filtreres bort

Alle som er i nærheten, kan se eller høre resultater på smartskjermer. Hvis smartskjermen din har Sikkert Søk, prøver den å filtrere bort ikke-barnevennlige nettsteder, for på den måten å sikre at alle får en tryggere opplevelse.