Verkon käyttö Smart Displaylla

Voit saada verkkohaun tuloksia Google Assistantilta tai siirtyä suoraan verkkosivulle Smart Displaylla. Näin voit saada lisätietoja aiheesta ja parempia vastauksia kysymyksiisi.

Kun verkko tai verkkosivu ei ole käytettävissä

Vuodesta 2022 lähtien Googlen Smart Displayt, joissa on Assistant sisäänrakennettuna, voivat avata verkon SafeSearch-teknologialla, joka voi estää sopimattomat sivustot. Tietyt kolmansien osapuolten laitteet eivät tue SafeSearchia. Jos sallit verkkosivustoja näillä kolmannen osapuolen laitteilla, kolmannen osapuolen Smart Displayn käyttäjät eivät voi selata verkkoa SafeSearchin avulla.

Vinkki: Laitteiden ja sovellusten on oltava ajan tasalla, jotta Digitaalisen hyvinvoinnin suodattimet, esim. pääsy verkkosivustoille, toimivat oikein.

Tuetut Smart Displayt:

Vinkki: Voit muuttaa Verkkosivustot-asetusta Digitaalisen hyvinvoinnin asetusvalikosta.

• Smart Displayt, joissa on SafeSearch: Verkkosivustot on oletuksena sallittu.
  • Smart Displayt, joissa ei ole SafeSearchia: Verkkosivustot on oletuksena estetty.

Verkkosivustojen salliminen Digitaalisen hyvinvoinnin asetuksissa

Digitaalisen hyvinvoinnin asetuksista voit sallia verkkosivustot, jos

• Digitaalisen hyvinvoinnin suodattimet ovat päällä
  • Smart Displayhin on linkitetty alle 13-vuotiaan tai maassasi sovellettavaa ikää nuoremman lapsen valvottu tili.

Verkkosivustojen salliminen Digitaalisessa hyvinvoinnissa:

1. Avaa Google Home ‑sovellus Google Home puhelimella tai tabletilla.
  2. Valitse alareunasta Koti Home ja sitten Asetukset Settings ja sitten Digitaalinen hyvinvointi.
  3. Valitse Smart Display.
  4. Valitse Lisävalinnat.
  5. Valitse Verkkosivustot-kohdasta Salli verkkosivustot ja sitten Tallenna.

Vinkki: Jos et löydä näitä asetuksia, päivitä Google Home ‑sovellus. Lue, miten sovellus päivitetään.

Lue lisää Digitaalisen hyvinvoinnin suodattimista.

Miksi verkko saattaa olla pois käytöstä

Verkon kautta kuka tahansa voi avata sisältöä, jonka lapsen tili tai Digitaalisen hyvinvoinnin asetukset Smart Displayssa saattaisivat muuten estää. Smart Display estää verkon oletuksena, jos

• lapsen tili on linkitetty siihen
  • laitat Digitaalisen hyvinvoinnin asetuksista päälle sisältösuodattimia esimerkiksi vastauksia tai videoita varten
  • et salli verkkosivustoja.

Voit sallia verkkosivustot Digitaalisen hyvinvoinnin asetuksista milloin tahansa.

Miksi sopimattomia verkkosivustoja suodatetaan

Kuka tahansa lähellä oleva voi nähdä tai kuulla Smart Displayn tuloksia. Jos käytössä on SafeSearch, Smart Display yrittää turvallisen kokemuksen takaamiseksi suodattaa sopimattomat sivustot.