Familjeanteckningar är inte längre tillgängliga. Du kan fortfarande be Google-assistenten att skapa anteckningar och listor. Du kan även skapa delningsbara anteckningar med Google Keep.

Familjeanteckningar är inte längre tillgängliga

Obs! Du kan inte skapa nya familjeanteckningar, men du kan fortfarande visa och spara befintliga.

Med familjeanteckningar kan du snabbt och enkelt dela tankar och uppgifter med andra i hushållet på en Smart Display.

Skapa och dela anteckningar med Google Assistent

Obs!: Du kan skapa anteckningar och listor med Google Assistent. Du kan även dela anteckningar med appar som Google Keep. Läs mer om hur du delar anteckningar, listor och teckningar med Google Keep.

Du kan spara tidigare familjeanteckningar och flytta dem till en annan app på följande sätt:

1. Öppna Takeout.google.com.
  2. Välj vilken data du vill exportera.
    • Om du vill spara dina familjeanteckningar väljer du Anteckningar och listor för Assistent.
  3. Välj Nästa steg längst ned.
  4. Välj exporteringsfrekvens, filtyp och filstorlek.
  5. Tryck på Skapa export.

Du kan även flytta filer till en annan anteckningsapp. Om du behöver hjälp kan du titta efter anvisningar i den andra appen.