Voor mij in de wacht staan gebruiken

Als je een bedrijf belt en in de wacht wordt gezet, kun je de Google Assistent voor je laten wachten. Je krijgt dan een melding als de supportmedewerker klaar is om met je te praten. Na het gesprek kun je je audio en transcript delen om de functie Voor mij in de wacht staan te verbeteren. Meer informatie over hoe Voor mij in de wacht staan je audiogegevens beveiligt.

Check wat je nodig hebt

Voor mij in de wacht staan werkt op de Pixel 3 en nieuwere modellen in Australië, Canada, Japan, het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten. Als je Voor mij in de wacht staan wilt gebruiken, heb je de nieuwste versie van de Telefoon-app nodig. Voor mij in de wacht staan is alleen beschikbaar in het Japans in Japan en in het Engels in Australië, Canada, het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten.

Belangrijk: Voor mij in de wacht staan herkent misschien niet elk scenario waarbij je in de wacht staat.

Instelling aan- of uitzetten

Belangrijk: Nadat je de instelling hebt aangezet, moet je Hold for Me ook voor elk gesprek aanzetten, zodat de Google Assistent voor je wacht als iemand je in de wacht heeft gezet. Meer informatie over hoe je Hold for Me aanzet tijdens een gesprek.

1. Open de app Telefoon .
  2. Tik op Meer Meer en dan Instellingen.
  3. Tik op Hold for Me.
  4. Zet Hold for Me aan of uit.

Hold for Me aanzetten tijdens een gesprek

Belangrijk:

• Mogelijk wordt door Hold for Me niet altijd geregistreerd wanneer de supportmedewerker terugkeert naar een gesprek.
  • Als Hold for Me actief is, kun je geen muziek of andere audio afspelen.
  1. Schakel de stille stand of alleen trillen uit.
  2. Open de app Telefoon .
  3. Bel een bedrijf.
  4. Tik op Voor mij in de wacht staan en dan Starten als je in de wacht wordt gezet.
  5. Als je in de wacht staat, zie je een kaart op het scherm met de tekst 'Don't hang up' (Hang niet op).
  6. Als de supportmedewerker klaar is om met je te praten, wordt er een prompt weergegeven met de tekst 'Someone's waiting to talk to you' (Iemand wacht om met je te praten).
  7. Tik op Terug naar gesprek.

Gegevens van je gesprek delen

Belangrijk: Als je je gegevens hebt gestuurd, kan dit niet meer ongedaan worden gemaakt.

1. Open de app Telefoon .
  2. Tik onderaan op Recent.
  3. Tik onder de invoer van de gesprekslijst op Help ons te verbeteren en dan Ja, doorgaan en dan Doorgaan.
  4. Als je feedback wilt geven, typ je deze in het tekstvak.
  5. Tik op Sturen .

Tip: Als je je gegevens wilt delen zonder je e-mailadres te delen, ga je naar het scherm Feedback sturen naast het veld Van en tik je op de pijl-omlaag Pijl-omlaag en dan Google-gebruiker.