Som en försiktighetsåtgärd mot covid-19 arbetar vi just nu med ett begränsat supportteam. Om du inte når telefonsupporten för en viss produkt kan du hitta svar på många frågor i hjälpcentret för produkten.

Aktivera JavaScript

JavaScript krävs för många olika funktioner. Följ anvisningarna nedan för att aktivera JavaScript.

1. Tryck på Mer i webbläsaren Chrome.
  2. Tryck på Inställningar.
  3. Scrolla nedåt och tryck på Webbplatsinställningar.
  4. Tryck på JavaScript och tryck på JavaScript igen på nästa skärm. Skjutreglaget aktiveras.
  5. Avsluta och läs in webbplatsen som du försökte öppna på nytt.

Annat

Vi rekommenderar att du besöker vår hjälpwebbplats online eller läser enhetens användarhandbok om hur du aktiverar JavaScript i webbläsaren.