Som en försiktighetsåtgärd mot covid-19 arbetar vi just nu med ett begränsat supportteam. Om du inte når telefonsupporten för en viss produkt kan du hitta svar på många frågor i hjälpcentret för produkten.

Aktivera JavaScript

JavaScript krävs för många olika funktioner. Följ anvisningarna nedan för att aktivera JavaScript.

1. Tryck på Inställningar på enhetens startskärm.
  2. Tryck på Safari.
  3. Tryck på Avancerat.
  4. Kontrollera att inställningen för JavaScript är .
  5. Avsluta och läs in webbplatsen du försökte öppna i Safari på nytt.

Annat

Vi rekommenderar att du besöker vår hjälpwebbplats online eller läser enhetens användarhandbok om hur du aktiverar JavaScript i webbläsaren.