Activació de JavaScript

Javascript és necessari perquè moltes funcions funcionin correctament. Seguiu les instruccions següents per activar JavaScript al navegador.

Activar JavaScript al navegador de l'ordinador

Chrome

1. Feu clic a la icona de la barra d'eines Menú.
  2. Seleccioneu Configuració.
  3. Feu clic a Mostra la configuració avançada.
  4. A la secció Privadesa, feu clic al botó Configuració de contingut.
  5. A la secció JavaScript, seleccioneu Permet que les pàgines executin JavaScript (recomanat).
  6. Feu clic al botó D'acord per tancar la finestra.
  7. Actualitzeu el navegador per actualitzar la configuració.

Per activar JavaScript en altres navegadors, feu clic a l'enllaç que correspongui al vostre navegador. Al centre d'ajuda del navegador trobareu instruccions específiques per a cada versió del sistema operatiu.

Activar Javascript en un dispositiu mòbil

Per obtenir instruccions sobre com s'activa JavaScript, trieu el vostre dispositiu:

Android

1. Si encara no hi sou, inicieu l'aplicació "Navegador" del vostre dispositiu.
  2. Premeu el botó < Menú > del vostre dispositiu.
  3. Seleccioneu Més.
  4. Seleccioneu Configuració.
  5. Marqueu la casella que hi ha al costat d'"Activa JavaScript".
  6. Sortiu i torneu a carregar el lloc al qual provàveu d'accedir al navegador.

Apple

1. A la pantalla d'inici del dispositiu, toqueu Configuració.
  2. Toqueu Safari.
  3. Toqueu "Avançat".
  4. Assegureu-vos que la configuració de JavaScript estigui activada.
  5. Sortiu i torneu a carregar el lloc al qual provàveu d'accedir a Safari.

Altres

Us recomanem que consulteu el lloc d'ajuda en línia o el manual de l'usuari per al vostre dispositiu per obtenir instruccions sobre l'activació de JavaScript al navegador web.