JavaScript inschakelen

De meeste functies werken alleen als JavaScript is ingeschakeld. Volg de onderstaande instructies om JavaScript in te schakelen.

1. Klik in de Chrome-browser op het werkbalkpictogram Menu.
  2. Selecteer Instellingen.
  3. Klik op Geavanceerde instellingen weergeven.
  4. Klik in het gedeelte Privacy op de knop Instellingen voor content.
  5. Selecteer in het gedeelte JavaScript Alle sites toestaan JavaScript uit te voeren (aanbevolen).
  6. Klik op OK om het venster te sluiten.
  7. Vernieuw je browser om de instellingen te updaten.
Als u JavaScript in een andere browser wilt inschakelen, klikt u hieronder op de link voor uw browser om de bijbehorende instructies weer te geven. In het helpcentrum van je browser vind je specifieke instructies voor jouw versie en besturingssysteem.

Overig

We raden je aan de online helpsite of gebruiksaanwijzing van je apparaat te raadplegen om te ontdekken hoe je JavaScript inschakelt in je webbrowser.