JavaScriptin käyttöönotto

Monien ominaisuuksien käyttö edellyttää JavaScriptiä. Ota JavaScript käyttöön seuraavien ohjeiden avulla.

1. Klikkaa Chrome-selaimen kuvaketta Valikko.
  2. Valitse Asetukset.
  3. Klikkaa Näytä lisäasetukset.
  4. Klikkaa Tietosuoja-kohdan Sisältöasetukset-painiketta.
  5. Valitse JavaScript-kohdasta Salli kaikkien sivustojen käyttää JavaScriptiä (suositus).
  6. Sulje ikkuna klikkaamalla OK.
  7. Päivitä selainikkuna, jotta uudet asetukset otetaan käyttöön.
Voit ottaa JavaScriptin käyttöön muussa selaimessa valitsemalla alta sitä koskevan ohjelinkin. Löydät selaimen versiota ja käyttöjärjestelmääsi koskevat ohjeet selaimesi ohjekeskuksesta.

Muut

Etsi ohjeet JavaScriptin käyttöönottoon laitteesi käyttöoppaasta tai online-ohjesivustosta.