JavaScriptin käyttöönotto

Monet ominaisuudet käyttävät JavaScriptiä. Ota JavaScript käyttöön seuraavien ohjeiden avulla.

1. Klikkaa Chrome-selaimesta Lisää "  Asetukset.
  2. Vieritä alaspäin ja klikkaa Lisäasetukset.
  3. Klikkaa "Tietosuoja ja turvallisuus" ‑osiosta Sivustoasetukset.
  4. Klikkaa JavaScript Estetty.
    Huom. Estetty-vaihtoehdon tilalle tulee Sallittu (suositus), ja liukusäädin tulee näkyviin.
  5. Päivitä asetukset avaamalla selain uudelleen.

Voit ottaa JavaScriptin käyttöön muissa selaimissa klikkaamalla alta linkkiä. Löydät selainversiota ja käyttöjärjestelmää koskevat ohjeet selaimesi ohjekeskuksesta.

Muu

Etsi ohjeet JavaScriptin käyttöönottoon ohjesivustolta tai laitteesi käyttöoppaasta.