Aktivera JavaScript

JavaScript krävs för många olika funktioner. Följ anvisningarna nedan för att aktivera JavaScript.

1. Klicka på Mer ” i webbläsaren Chrome Inställningar.
  2. Scrolla nedåt och klicka på Avancerade inställningar.
  3. Klicka på Webbplatsinställningar under Integritet och säkerhet.
  4. Klicka på JavaScript  Blockerat.
    Obs! Blockerad ändras till Tillåts (rekommenderas) och skjutreglaget aktiveras.
  5. Uppdatera inställningarna genom att läsa in webbläsaren igen.

Om du vill aktivera JavaScript i en annan webbläsare klickar du på länken för webbläsaren nedan och läser mer. Anvisningar för den programversion och det operativsystem som du använder finns i hjälpcentret för webbläsaren.

Annat

Vi rekommenderar att du besöker vår hjälpwebbplats online eller läser enhetens användarhandbok om hur du aktiverar JavaScript i webbläsaren.