JavaScript inschakelen

De meeste functies werken alleen als JavaScript is ingeschakeld. Volg de onderstaande instructies om JavaScript in te schakelen.

1. Open de browser-app op je apparaat als je dat nog niet hebt gedaan.
  2. Tik op de knop Menu van je apparaat.
  3. Selecteer Meer.
  4. Selecteer Instellingen.
  5. Vink het selectievakje naast 'JavaScript inschakelen' aan.
  6. Sluit de site af die je in je browser wilde openen en laad de site opnieuw.

Overig

We raden je aan de online helpsite of gebruiksaanwijzing van je apparaat te raadplegen om te ontdekken hoe je JavaScript inschakelt in je webbrowser.