Aktivera JavaScript

JavaScript krävs för att många funktioner ska fungera. Följ anvisningarna nedan för att aktivera JavaScript.

Aktivera JavaScript på datorns webbläsare

Chrome

1. Klicka på verktygsfältsikonen Meny.
  2. Välj Inställningar.
  3. Klicka på Visa avancerade inställningar.
  4. Klicka på knappen Innehållsinställningar under Sekretess.
  5. Markera Tillåt alla webbplatser att köra JavaScript (rekommenderas) under JavaScript.
  6. Stäng fönstret genom att klicka på OK.
  7. Uppdatera sidan i webbläsaren så att inställningarna uppdateras.

Om du vill aktivera JavaScript i en annan webbläsare klickar du på länken för webbläsaren ifråga nedan och läser mer. Anvisningar för den programversion och det operativsystem som du använder finns i hjälpcentret för webbläsaren.

Aktivera JavaScript på en mobil enhet

Välj enhet för att visa anvisningar om hur du aktiverar JavaScript:

Android

1. Om du inte redan har gjort det startar du appen Webbläsare på enheten
  2. Tryck på knappen < Meny > på enheten
  3. Välj Mer
  4. Välj Inställningar
  5. Markera rutan bredvid Aktivera JavaScript
  6. Avsluta och läs in webbplatsen som du försökte öppna i webbläsaren på nytt

Apple

1. Tryck på Inställningar på enhetens startskärm
  2. Tryck på Safari
  3. Tryck på Avancerat
  4. Kontrollera att inställningen för JavaScript är
  5. Avsluta och läs in webbplatsen du försökte öppna i Safari på nytt

Övrigt

Vi rekommenderar att du besöker vår hjälpwebbplats online eller läser enhetens användarhandbok om hur du aktiverar JavaScript i webbläsaren.