JavaScript inschakelen

De meeste functies werken alleen als JavaScript is ingeschakeld. Volg de onderstaande instructies om JavaScript in te schakelen.

JavaScript inschakelen in de browser op uw computer

Chrome

1. Klik op het werkbalkpictogram Menu.
  2. Selecteer Instellingen.
  3. Klik op Geavanceerde instellingen weergeven.
  4. Klik in het gedeelte 'Privacy' op de knop Instellingen voor inhoud.
  5. Selecteer in het gedeelte 'JavaScript' de optie Alle sites toestaan JavaScript uit te voeren (aanbevolen).
  6. Klik op de knop OK om het venster te sluiten.
  7. Vernieuw uw browser om de instellingen bij te werken.

Als u JavaScript in een andere browser wilt inschakelen, klikt u hieronder op de link voor uw browser om de bijbehorende instructies weer te geven. Het helpcentrum van uw browser bevat specifieke instructies voor uw versie en besturingssysteem.

JavaScript inschakelen op een mobiel apparaat

Kies uw apparaat voor instructies voor het inschakelen van JavaScript:

Android

1. Start de Browser-app op uw apparaat als u dat nog niet heeft gedaan.
  2. Druk op de knop < Menu > van uw apparaat.
  3. Selecteer Meer.
  4. Selecteer Instellingen.
  5. Vink het selectievakje naast 'JavaScript inschakelen' aan.
  6. Sluit af en laad de site opnieuw die u wilt openen in Browser.

Apple

1. Tik op Instellingen op het startscherm van uw apparaat.
  2. Tik op Safari.
  3. Tik op 'Geavanceerd'.
  4. Zorg ervoor dat de instelling voor 'JavaScript' op AAN staat.
  5. Sluit af en laad de site opnieuw die u wilt openen in Safari.

Anders

We raden u aan de online Help-site of gebruiksaanwijzing voor uw apparaat te raadplegen voor instructies voor het inschakelen van JavaScript in uw webbrowser.