JavaScript inschakelen

De meeste functies werken alleen als JavaScript is ingeschakeld. Volg de onderstaande instructies om JavaScript in te schakelen.

1. Klik in de Chrome-browser op Meer ''  Instellingen.
  2. Scroll naar beneden en klik op Geavanceerde instellingen.
  3. Klik in het gedeelte Privacy en beveiliging op Site-instellingen.
  4. Klik op JavaScript  Geblokkeerd.
    Opmerking: Geblokkeerd wordt gewijzigd in Toegestaan (aanbevolen) en de schuifregelaar wordt weer op Aan gezet.
  5. Laad de site die je wilde openen opnieuw in je browser om de instellingen te updaten.

Als je JavaScript in een andere browser wilt aanzetten, klik je hieronder op de link voor je browser om de bijbehorende instructies weer te geven. In het helpcentrum van je browser vind je specifieke instructies voor jouw versie en besturingssysteem.

Anders

We raden je aan de online helpsite of gebruiksaanwijzing van je apparaat te raadplegen om te ontdekken hoe je JavaScript inschakelt in je webbrowser.