COVID-19-varotoimien takia tukitiimimme toimii vain rajoitetusti. Jos tarvitset apua sellaisen tuotteen kanssa, jonka asiakastukeen et saa yhteyttä puhelimitse, tutustu tuotekohtaiseen ohjekeskukseen.

JavaScriptin käyttöönotto

Monet ominaisuudet käyttävät JavaScriptiä. Ota JavaScript käyttöön seuraavien ohjeiden avulla.

1. Napauta laitteen aloitusnäytöltä Settings (Asetukset).
  2. Napauta Safari.
  3. Napauta Advanced (Lisävalinnat)
  4. Laita JavaScript päälle napauttamalla liukusäädintä.
  5. Poistu ja lataa sitten uudelleen Safariin sivusto, jolle yritit mennä.

Muu

Etsi ohjeet JavaScriptin käyttöönottoon ohjesivustolta tai laitteesi käyttöoppaasta.