COVID-19-varotoimien takia tukitiimimme toimii vain rajoitetusti. Jos tarvitset apua sellaisen tuotteen kanssa, jonka asiakastukeen et saa yhteyttä puhelimitse, tutustu tuotekohtaiseen ohjekeskukseen.

JavaScriptin käyttöönotto

Monet ominaisuudet käyttävät JavaScriptiä. Ota JavaScript käyttöön seuraavien ohjeiden avulla.

1. Napauta Chrome-selaimesta Lisää  .
  2. Napauta Asetukset.
  3. Vieritä alaspäin ja napauta Sivustoasetukset.
  4. Napauta JavaScript ja heti seuraavalta näytöltä uudelleen JavaScript. Liukusäädin tulee näkyviin.
  5. Poistu ja lataa uudelleen sivu, jonka yritit avata.

Muu

Etsi ohjeet JavaScriptin käyttöönottoon ohjesivustolta tai laitteesi käyttöoppaasta.